Osasuna – Real Betis 3:2 (kon.) | Almería – Bilbao 1:2 (kon.) | Sociedad – Rayo Vallecano 2:1 (kon.)
Valladolid – Girona 1:0 (kon.) | Real Madrid – Vigo 2:0 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
3:2 (3:1)
Real Betis
cz Sobota 22.04.2023, 14:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    70
    Real Betis právě vstřelil branku! Tak jsem to zakřikl! Real Betis se totiž dvacet minut před koncem zápasu vrací do hry! Na centr z levé strany si na malém vápně naskočil GUIDO RODRÍGUEZ, který hlavou nedal gólmanovi šanci!
     
    42
    Osasuna právě vstřelila branku! Osasuna přidává ještě před přestávkou třetí branku! JON MONCAYOLA se zpoza vápna opřel do odraženého míče a s pomocí teče obránce rozvlnil síť!
     
    16
    Real Betis právě vstřelil branku! Gólové utkání pokračuje! Real Betis se bleskově vrací zpátky do zápasu! Luiz Henrique se dostal k centru z pravé strany, trefil JUANA MIRANDU a od něj se míč odrazil do sítě!
     
    12
    Osasuna právě vstřelila branku! Neskutečný nástup Osasuny do dnešního souboje! ANTE BUDIMIR si zopakoval spolupráci s Barjou. Druhý jmenovaný poslal centr na malé vápno, kde se Budimir zbavil obránce a hlavou rozvlnil síť!
     
    7
    Osasuna právě vstřelila branku! Domácí celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Barja narýsoval krásnou přihrávku do vápna, kam si naběhl ANTE BUDIMIR a levačkou poslal míč k přední tyči!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 7. Budimir (Barja), 12. Budimir (Barja), 42. Moncayola – 16. Miranda (Henrique), 70. G. Rodríguez (Ro. Sánchez)

    Karty:   44. A. Hernández (OSS), 90+3. Kike García (OSS)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:13. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:13.
    Osasuna Pamplona: S. Herrera – R. Peña (82. N. Vidal), A. Hernández, David García, J. Cruz I – Ibáñez, Moncayola, Oroz (88. Cameroz) – Barja (72. Benito), Budimir (82. Kike García), Ezzalzouli (82. M. Sánchez).
    Náhradníci: A. Fernández – Ávila, Rubén García, Unai García.

    Real Betis: R. Silva – Montoya, L. Felipe, E. González, Miranda (83. Vinícius) – G. Rodríguez, Guardado (46. Canales) – Henrique (46. Ro. Sánchez), Carvalho (66. Joa. Sánchez), A. Pérez – B. Iglesias (66. José).
    Náhradníci: Bravo, D. Martín – Akouokou, J. Cruz II, Delgado, Pezzella.