St. Louis – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (kon.) | Columbus – Ottawa 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.) | Winnipeg – NJ Devils 6:1 (kon.) | Toronto – Detroit 2:5 (kon.)
Vancouver – LA Kings 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 5:4 (kon.)
koniec po predl.
Columbus Blue Jackets
4:3 (2:3, 0:0, 1:0 - 1:0)
Ottawa Senators
cz Pondelok 03.04.2023, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:16 Kirill MARČENKO - 4:3
     
    60:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ottawa nakonec přijde o druhý bod kvůli jediné individuální chybě! Tu předvedl mladý Tim Stützle, který si před vlastní bránou nechal sebrat kotouč Johnnym Gaudreauem, jenž tak nabil lépe postavenému KIRILLU MARČENKOVI. Ten rozhodl zápas střelou na bližší tyč. Asistence: Johnny Gaudreau.
     
    57:45
    Další velkou příležitost měl Kent Johnson, který po přihrávce zakončoval z mezikruží, brankář Ottawy tentokrát musel vytasit lapačku!
     
    56:43
    Kirill Marčenko se zase nějak prodral přes levé křídlo a tentokrát i zakončil, Cam Talbot se tak musel snažit, aby udržel vyrovnaný stav!
    54:11 Boone JENNER - 3:3
     
    54:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí byli v posledních minutách hodně pasivní, nejspíš ale věděli, co dělají, protože vyrovnávají! Celé to začal výborným zrychlením Kirill Marčenko, který se ale nakonec dostal mimo střeleckou pozici. Kotouč proto poslal za sebe, kde už byl připravený BOONE JENNER, jenž z první prostřelil Cama Talbota. Asistence: Kirill Marčenko, Billy Sweezey.
     
    50:59
    Domácí po nahození vybojovali kotouč a ještě jednou mohli vystřelit, konkrétně pálil Jacob Christiansen, ale opět stála v cestě branková konstrukce!
     
    48:58
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Ridly Greig – 2 min., držení.
     
    44:08
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Marcus Bjork – 2 min., hákování.
     
    38:58
    Boone Jenner si skvěle přebral přihrávku mezi dvěma protihráči a okamžitě pálil, přičemž od gólové radosti ho dělilo pár centimetrů, protože nastřelil tyč!
     
    38:23
    Johnny Gaudreau vedl přečíslení dva na jednoho, které chtěl řešit přihrávkou, která mu však neprošla. Kotouč u něj ale zůstal, takže mohl nakonec pálit, ale to se mu také nepovedlo ideálně!
     
    23:37
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Boone Jenner – 2 min., podrážení.
    14:46 Alex DEBRINCAT - 2:3
     
    14:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přestřelka ještě nekončí, aktuálně z toho těží Ottawa, která jde poprvé do vedení! Po vyhraném buly se puku ujal ALEX DEBRINCAT, který se toho nebál a z mezikruží okamžitě pálil. Dobře udělal, protože se trefil přímo k pravé tyči. Asistence: Ridly Greig.
    09:26 Mark KASTELIC - 2:2
     
    09:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři i díky velkému štěstí zase vyrovnávají! Jon Gillies totiž před samotným gólem předvedl dva dobré zákroky, avšak při tom prvním přišel o svou čepel na brusli. Kvůli tomu se skoro nemohl hýbat, ale i přesto zasáhl, na další střelu MARKA KASTELICA už ale byl příliš krátký. Asistence: Tyler Kleven.
    04:05 Eric ROBINSON - 2:1
     
    04:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, během minuty a půl padá už třetí branka! ERIC ROBINSON se po vyhraném buly chopil kotouče, následně si našel cestu až do levého kruhu a odtud zakončil nechytatelně do protější šibenice. Asistence: Emil Bemström, Justin Richards.
    04:00 Dylan GAMBRELL - 1:1
     
    04:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Zatím to vypadá na pořádnou přestřelku, protože kanadský celek okamžitě srovnává! Díky dobrému přechodu do útoku mohl přihrávat před branku Erik Brännström. Tam si výborně sjel DYLAN GAMBRELL, který jistě překonal brankáře domácích. Asistence: Erik Brännström.
    02:41 Kent JOHNSON - 1:0
     
    02:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets poměrně rychle využívají přesilovku a ujímají se brzkého vedení! KENT JOHNSON dostal přihrávku do pravého kruhu, kde se chvíli rozmýšlel, ale nakonec se odhodlal k zakončení. To se nad míru povedlo, protože pod betonem brankáře proklouzala až do sítě. Asistence: Gavin Bayreuther, Johnny Gaudreau.
     
    01:47
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Mathieu Joseph – 2 min., podrážení.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 3. K. Johnson (Bayreuther, J. Gaudreau), 5. E. Robinson (Bemström, Richards), 55. Jenner (Marčenko, Sweezey), 61. Marčenko (J. Gaudreau) – 4. Gambrell (Brännström), 10. Kastelic (Kleven), 15. DeBrincat (Greig)


    Columbus Blue Jackets: Gillies (Hutchinson) – Berni, Peeke, Bayreuther, Sweezey, Christiansen, M. Bjork – J. Gaudreau (A), Jenner (C), Marčenko – E. Robinson, K. Johnson, Richards – L. Foudy, Kuraly (A), Bemström – McKown, Dunne, Luoto.
    Tréner: Brad Larsen.

    Ottawa Senators: Talbot (Meriläinen) – Sanderson, Zub, Brännström, Bernard-Docker, Kleven, Holden – B. Tkachuk (C), Stützle, Giroux (A) – DeBrincat, Pinto, Batherson – M. Joseph, Greig, Gambrell – P. Brown, Kastelic, Watson.
    Tréner: D.J. Smith.

    Rozhodca: Pochmara, Hebert – Jackson, Pancich

    Diváci: 18 872