BUTCHIS – Florbal Vary 0:0 (17:00) | Pardubice – Black Angels 0:0 (19:00)
potencionálny
BA SOKOLI Pardubice
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Black Angels
cz Utorok 21.03.2023, 19:00Livesport Superliga (CZ) • 1 • Play-down
Stavte
Videoprenos
    59:37 Petr KŘINKA - 6:5
     
    59:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Co se tady právě stalo! Já nemám slov! PETR KŘINKA se dostal k míčku na velkém brankovišti, kde už to vypadalo, že Matiášek má míček pod kontrolou, ale ono ne! Bez asistence.
    59:31 Petr KŘINKA - 5:5
     
    59:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Máme srovnáno! Ralfs Polis dokázal přesně přihrát krosově na PETRA KŘINKU, který dokázal z první zamířit přesně do branky Ondřeje Matiáška, který neměl šanci na zákrok! Asistence: Lukáš Prix.
    59:02 Petr KŘINKA - 4:5
     
    59:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice snižují a mají ještě 58 vteřin na vstřelení jedné branky! Ralfs Polis se dostal k odraženému balónku a poslal ho na PETRAKŘINKU, který dokázal z první zakončit přesně do branky Ondřeje Matiáška! Asistence: Ralfs Polis.
    55:42 Radek HANÁK - 3:5
     
    55:42
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Neskutečná branka od RADKA HANÁKA, který velmi drze si nabral balónek na svou čepel a zakončil přesně b levé tyči domácí branky a tohle byla za mě nejlepší branka letošního play-down! Asistence: Daniel Ludvík.
    45:14 Jakub RENČÍN - 3:4
     
    45:14
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci se dostávají do vedení za 5 minut! Daniel Ludvík se skvěle podíval, následně krosovou přihrávkou nahrál na JAKUBA RENČÍNA, který dokázal přesně zamířit k bližší tyči! Asistence: Daniel Ludvík.
    43:20 Vilém DOLEŽAL - 3:3
     
    43:20
    Black Angels právě vstřelili branku!
    No a máme srovnáno! Martin Obuškevič dokázal skvěle najít volného VILÉMA DOLEŽALA, který si počkal a z velkého úhlu trefil ukázkově levý horní roh domácí branky! Asistence: Martin Obuškevič.
    42:51 Radek HANÁK - 3:2
     
    42:51
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci snižují na rozdíl jedné branky! Daniel Ludvík skvěle poslal míček na volného RADKA HANÁKA, který už dokázal vstřelit branku a dává svému týmu výraznější naději! Asistence: Daniel Ludvík.
    23:13 David ŽÁČEK - 3:1
     
    23:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se dostávají opět do dvoubrankového vedení! Přemek Pakosta skvěle dostal vzdušnou přihrávku na DAVIDA ŽÁČKA, který dokázal skvěle sklepnout míček do branky Ondřeje Matiáška! Asistence: Přemek Pakosta.
    15:11 Tomáš ČÁSLAVA - 2:1
     
    15:11
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci snižují na rozdíl jedné branky! Ralfs Polis ztratil florbalku a k míčku se dostal TOMÁŠ ČÁSLAVA, který dokázal přesně zakončit do levého horního rohu branky! Bez asistence.
    11:39 Radek DRBA - 2:0
     
    11:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice jdou do dvoubrankového vedení! Maxmilián Škoda dokázal od levého mantinelu přesně nahrát na RADKA DRBU, který dokázal přesně ťuknout do balónku a ten se převalil přes padajícího Ondřeje Matiáška! Asistence: Maxmilián Škoda.
    5:21 Milan BÍNA - 1:0
     
    5:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se dostávají do vedení! Radek Drba se skvěle uvolnil od svého strážce, vzápětí přihrál bekhendem na volného MILANA BÍNU, který vystřelil z první přesně do branky Ondřeje Matiáška! Asistence: Radek Drba.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie:


    BA SOKOLI Pardubice:
    Black Angels: