Ottawa – Colorado 4:5 (kon.) | Florida – Montreal 9:5 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 4:2 (kon.)
NJ Devils – Tampa Bay 3:4 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Boston 0:3 (kon.) | Nashville – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Dallas 4:1 (kon.) | Vegas – Calgary 2:7 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:2 (kon.)
LA Kings – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Seattle 1:2 (po pr.)
po s.n. (1:2)
New Jersey Devils
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:0)
Tampa Bay Lightning
cz Piatok 17.03.2023, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alex KILLORN - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tampa Bay Lightning.
    Autorem vítězné branky je ALEX KILLORN.
    57:44 Timo MEIER - 3:3
     
    57:44
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hrou domácí využívají a v závěru srovnávají. Hamilton nabil TIMO MEIEROVI na pravý kruh, odkud pálil z první přesně k pravé tyči Vasilveskij jakoby se střelou nepočítal a nebyl připraven. Asistence: Dougie Hamilton a Jack Hughes.
    55:13 Steven STAMKOS - 2:3
     
    55:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a v závěru utkání se přibližují k vítězství. Kučerov vytáhl hru zpoza branky na modrou čáru, odkud Sergačjov přihrál STEVENU STAMKOSOVI na levý kruh. Kapitán Tampy se jen napřáhl a ranou do protipohybu Schmida trefil místo u vzdálenější tyče. Asistence: Michail Sergačjov a Nikita Kučerov.
    49:41 Timo MEIER - 2:2
     
    49:41
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Podruhé v utkání je srovnáno. TIMO MEIER z pravého kruhu nejprve šikovně propašoval puk před branku, kam se dokázal skrz bránícího hráče nacpat Hischier. Nicméně jeho pokus Vasilevskij vyrazil vedle pravé tyče, kde už dorážel z ostrého úhlu právě Meier. Asistence: Nico Hischier a Damon Severson.
    38:11 Steven STAMKOS - 1:2
     
    38:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí zahodili obrovskou příležitost, když nevyužili dvojnásobnou početní výhodu. Z trestné se vyloučená dvojice zapojila ihned do hry. Černák zavezl hru za branku a předal puk zpět Bellemarovi, který zpoza branky našel před levou tyčí STEVENA STAMKOSE a zrovna takovému hráči nechcete dát prostor. Stamkos zpracoval kotouč a trefil vzdálený růžek. Asistence: Pierre-Édouard Bellemare a Erik Černák.
    28:59 Tomáš TATAR - 1:1
     
    28:59
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Po dvou ubráněných přesilovkách domácí srovnávají. Dlouhou přihrávkou z obranné třetiny vyrazil do útoku Mercer, který stáhl hru více k ose hřiště a překřížením poslal na pravém křídle do kombinace Hischiera. Už se zdálo, že by Hischier mohl pálit, jenže naopak našel křižnou přihrávkou volného TOMÁŠE TATARA, který zakočil přesně pod horní tyč. Asistence: Nico Hischier a Dawson Mercer.
    01:09 Ross COLTON - 0:1
     
    01:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    První branka na sebe nenechala dlouho čekat a Tampa vede. Po zvládnutém vhazování přistrčil Stamkos puk na Sergačjova, jeho střela od modré neměla gólové parametry, ale naopak trefila před pravou tyčí ROSSE COLTONA, od jehož dresu se puk odrazil za brankavou čáru. Asistence: Michail Sergačjov a Steven Stamkos.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 29. Tatar (Hischier, Mercer), 50. Meier (Hischier, Severson), 58. Meier (Hamilton, J. Hughes) – 2. Colton (Sergačov, Stamkos), 39. Stamkos (Bellemare, Černák), 56. Stamkos (Sergačov, Kučerov), rozh. náj. Killorn

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Timo Meier (NJD)
    0:1   Ross Colton (TBL)
    2. séria:
    1:1   Jonas Siegenthaler (NJD)
    1:1   Steven Stamkos (TBL)
    3. séria:
    1:1   Jesper Boqvist (NJD)
    1:2   Alex Killorn (TBL)


    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Bahl, Severson – Tatar, Hischier, Mercer – Meier, J. Hughes, Bratt – Palát, Haula, J. Boqvist – Šarangovič, M. McLeod, Lazar.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Hedman, Perbix, Sergačov, D. Raddysh, Cole, Černák – Hagel, Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Jeannot – Colton, Stamkos, Paul – Maroon, Eyssimont, Perry – Bellemare.