Buffalo – Dallas 4:10 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – NJ Devils 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – Philadelphia 1:0 (kon.) | Tampa Bay – Vegas 3:4 (po pr.)
Boston – Edmonton 2:3 (kon.) | St. Louis – San Jose 4:2 (kon.) | Colorado – LA Kings 2:5 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Seattle – Ottawa 4:5 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
Los Angeles Kings
cz Piatok 10.03.2023, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:25 Phillip DANAULT - 2:5
     
    57:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním pásmu zachytil přihrávku u mantinelu Trevor Moore, jenž přes celé hřiště trefil bok branky, ale PHILLIP DANAULT okamžitě puk dojel a z větší blízkosti neměl s trefou do prázdné klece problém. Asistence: Trevor Moore.
    44:39 Phillip DANAULT - 2:4
     
    44:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jednobrankový rozdíl opravdu nevydržel dlouho. Fiala vyhrál v útočném pásmu buly na Spenceho, jenž si všimnul před brankou volného PHILLIPA DANAULTA. Spence tedy vystřelil tak, že Danault jemnou tečí nasměroval puk mimo dosah Georgijeva. Asistence: Jordan Spence a Kevin Fiala.
    44:24 Nathan MACKINNON - 2:3
     
    44:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak nyní už to domácím v početní převaze vyšlo a opět je to jen o gól. Makar podél modré čáry přenesl hru napravo k NATHANU MACKINNONOVI, jenž je dnes velmi aktivní, a teď se konečně dočkal přesnou střelou zápěstím na bližší tyč. Korpisalo zřejmě nic neviděl. Asistence: Cale Makar a Mikko Rantanen.
    40:24 Adrian KEMPE - 1:3
     
    40:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Colorado nebylo schopné dostat se k puku ve vlastním pásmu, až se kotouč po střele Gavrikova odrazil před branku k ADRIANU KEMPEMU, jenž zkusil štěstí bekhendovou zadovkou. Pokus vyšel, Georgijev byl zřejmě natolik překvapen, že puk nezachytil. Asistence: Vladislav Gavrikov a Anže Kopitar.
    34:59 Evan RODRIGUES - 1:2
     
    34:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krátce po skončení početní převahy se domácí přeci jen dočkali. Girardovu vysokou střelu od modré tečoval před brankou EVAN RODRIGUES, takže Korpisalo byl bez šance. Asistence: Samuel Girard a Alex Newhook.
    17:10 Gabriel VILARDI - 0:2
     
    17:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    To je ta nesmyslnost, možná až nespravedlnost sportu. Domácí se usilovně snažili o vyrovnání, místo něj však přichází jedna krátká šance hostů a je z toho dvoubrankové vedení. Kopitar z levého rohu posunul kotouč GABRIELI VILARDIMU, jenž zápěstím z úhlu zavěsil perfektně pod horní tyčku. Asistence: Anže Kopitar a Quinton Byfield.
    08:37 Adrian KEMPE - 0:1
     
    08:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté ujeli do přečíslení ve dvou proti jednomu, které sehráli zcela klasický, způsobem: Kopitar nabil doprava ADRIANU KEMPEMU, proti jehož zakončení se nestihl přesunout Alexandar Georgijev. Podle statistik to byla teprve první dnešní střela Los Angeles na branku. Asistence: Anže Kopitar a Matt Roy.

    Ondřej Mikušek

    Góly a asistencie: 35. Rodrigues (Girard, Newhook), 45. MacKinnon (Makar, Rantanen) – 9. Kempe (Kopitar, M. Roy), 18. Vilardi (Kopitar, Byfield), 41. Kempe (Gavrikov, Kopitar), 45. Danault (Spence, Fiala), 58. Danault (Moore)


    Colorado Avalanche: Georgijev (J. Johansson) – Makar (A), D. Toews, Byram, Girard, B. Hunt, J. Johnson – Ničuškin, MacKinnon (A), Lehkonen – Rantanen (A), Compher, Rodrigues – L. O'Connor, Eller, Cogliano – Malgin, Newhook, Nieto.
    Tréner: Jared Bednar.

    Los Angeles Kings: Korpisalo (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Se. Walker, Spence – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Fiala – Iafallo, Lizotte, Moore – MacEwen, Kupari, Vilardi.
    Tréner: Todd McLellan.

    Rozhodca: Dunning, Rehman – Toomey, Gawryletz.

    Diváci: 18 117.