Ostrava – Jablonec 1:2 (kon.) | Zlín – Teplice 2:1 (kon.) | Liberec – Slovácko 0:1 (kon.)
Slavia – Brno 2:0 (kon.)
koniec
FC Zlín
2:1 (2:0)
FK Teplice
cz Sobota 11.02.2023, 15:00 • Stadion Letná, Zlín • Česká FORTUNA:LIGA • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    60
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté se vracejí do zápasu! Obrovskou chybu domácí obrany trestá TADEÁŠ VACHOUŠEK. Čanturišvili nahrál zkušenému Václavovi Procházkovi, který se na pozici posledního obránce nechal obrat o míč napadajícím Vachouškem. Ten dokázal prostřelit vybíhajícího Rakovana a dal Sklářům naději na bodový zisk – 2:1.
     
    17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec z celé akce, při níž Teplice dvakrát zachránila tyč, druhý gól přeci jen vytěžili! Pokutový kop s přehledem proměnil MARTIN FILLO, který si počkal na pohyb Grigara a pak míč poslal po zemi k pravé tyči z pohledu na druhou stranu skákajícího gólmana – 2:0.
     
    5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení už na konci 5. minuty! Z levé strany výtečně nacentroval Lukáš Bartošák. Ten našel Jakuba Janetzkého, který hlavičkoval z bezprostřední blízkosti do břevna. Odražený balón si ale našel dobíhající FILIP BALAJ a ten ho hlavou nasměroval do sítě.

    Martin Augustin

    Góly: 5. Balaj, 17. Fillo (pen.) – 60. T. Vachoušek

    Karty:   31. T. Kučera (TEP), 33. Mičević (TEP), 90+4. Hybš (TEP)


    Rohy: 5:0.
    FC Zlín: Rakovan – Cedidla, Simerský, V. Procházka (C), Bartošák (52. Fantiš) – Hlinka, Janetzký (90+1. Didiba) – Fillo (84. Vukadinović), R. Hrubý, Čanturišvili – Balaj (84. Kovinić).
    Náhradníci: S. Dostál – Tkáč, Y. Dramé, Slončík, Silný, J. Hellebrand.

    Tréner: Pavel Vrba

    FK Teplice: Grigar (C) – Knapík (72. Chaloupek), Mičević, Hybš – Hyčka (46. Kodad), T. Kučera, Trubač, Urbanec (83. S. Dramé) – Čičovský (46. T. Vachoušek) – Gning, Sy.
    Náhradníci: Mucha.

    Tréner: Jiří Jarošík

    Rozhodca: Nehasil – Hrabovský, Dohnálek

    Diváci: 1850