Washington – Nashville 2:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Winnipeg – Tampa Bay 4:2 (kon.)
Chicago – Arizona 2:0 (kon.) | Calgary – NY Islanders 4:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:4 (po pr.)
NJ Devils – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Columbus – Carolina 4:3 (3:2 po s.n.)
koniec
Washington Capitals
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Nashville Predators
cz Sobota 07.01.2023, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:17
    Washington si zahraje třetí přesilovku. Menší dvouminutový trest vyfasoval Colton Sissons, který rozjetého Ellera viditelně přidržel.
     
    32:43
    Domácí mají příležitost poprvé strhnout vedení na svou stranu v početní převaze, za sekeru na Ovečkina je trestán Alexandre Carrier.
     
    16:06
    Druhá přesilovka pro Nashville a znovu zamířil na lavici hanby Nicolas Aube-Kubel, který se zpočátku pouze kočkoval s Ninem Niederreiterem, ale na závěr jejich pošťuchování zvedl ruce do jeho obličeje a rozhodčí tento čin vyhodnotili jako hrubost.
     
    11:33
    Hosté budou mít příležitost strhnout vedení zpět na svou stranu v přesilové hře. Na lavici hanby usedl Nicolas Aube-Kubel, proti Glassovi si pomohl držením.
     
    07:46
    První přesilovou hru si zahrají domácí. Na trestnou lavici usedl ruský forvard Jakov Trenin, který zastavil Nicka Jensena pouze za cenu podrážení.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 10. Milano (Sheary, Orlov), 32. Aube-Kubel (E. Gustafsson, T. van Riemsdyk) – 5. Novak (Trenin), 16. Trenin (Lauzon, Pärssinen), 57. McDonagh (R. Johansen, Duchene)


    Washington Capitals: C. Lindgren (Kuemper) – T. van Riemsdyk, E. Gustafsson, Jensen, Orlov (A), Fehérváry, Irwin – Sheary, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie (A), D. Strome, Milano – Aube-Kubel, Eller, M. Johansson – Hathaway, Mantha, Dowd.
    Tréner: Peter Laviolette

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – Josi (C), McDonagh, A. Carrier, Ekholm (A), Lauzon, Fabbro – Sissons, Pärssinen, F. Forsberg – Duchene, R. Johansen, Jankowski – Granlund (A), Glass, Niederreiter – Jeannot, Novak, Trenin.
    Tréner: John Hynes

    Rozhodca: Dwyer, Brenk – Barton, Daisy

    Diváci: 18 573