Edmonton – Anaheim 3:4 (kon.) | Carolina – Dallas 5:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:6 (kon.)
Montreal – Tampa Bay 1:5 (kon.) | Washington – Toronto 5:2 (kon.) | NJ Devils – Florida 2:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:5 (kon.) | Colorado – Nashville 3:1 (kon.) | Vegas – NY Islanders 2:5 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:5 (kon.) | LA Kings – San Jose 3:2 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Ottawa 4:2 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Carolina Hurricanes
5:4 (2:1, 1:1, 1:2 - 1:0)
Dallas Stars
cz Nedeľa 18.12.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:19 Martin NEČAS - 5:4
     
    62:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes se poprvé v prodloužení dostali k puku a hned je z toho rozhodují branka. MARTIN NEČAS nejprve adresoval přihrávku Svečnikovovi, kterého ještě vychytal Wedgewood, jenže se přitom dostal mimo svou klec a Svečnikov rychle poslal touš před bránu, kde ho už český útočník dopravil do opuštěné klece. Asistence: Andrej Svečnikov.
    50:50 Jani HAKANPÄÄ - 4:4
     
    50:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Rázem máme srovnáno! Tlak první formace Dallasu nakonec vedl k další šanci, když Robertson nahrál mezi kruhy volnému JANIMU HAKANPOVI, jehož okamžitá střela prošla Raantovi mezi jeho betony a kotouč se následně jen tak tak doklouzal do domácí klece. Asistence: Jason Robertson.
    49:05 Tyler SEGUIN - 4:3
     
    49:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    A tak zde máme ještě drama. Stars vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal na modrou k Millerovi, jehož následné nahození dokázal tečovat TYLER SEGUIN a i po třetí v utkání hosté překonávají domácího brankáře díky úspěšné teči. Asistence: Colin Miller.
    42:44 Seth JARVIS - 4:2
     
    42:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    SETH JARVIS si ve středním pásmu sebral puk a následně se s ním po levé straně dostal před Wedgewooda, kterého sice napřímo nepřekonal, ale kotouč se poté odrazil od některého z hráčů Dallasu přímo mezi betony vlastního brankáře. Asistence: Brady Skjei.
    33:54 Teuvo TERÄVÄINEN - 3:2
     
    33:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes využívají dvojnásobnou přesilovou hru! Burns nahrál na levou stranu Nečasovi, který místo střely křižně přihrál TEUVOVI TERÄVÄINENOVI, jenž se poté trefil pod břevno hostující brány. Asistence: Martin Nečas, Brett Burns.
    25:38 Jamie BENN - 2:2
     
    25:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání! Hosté se prosadili zcela totožným způsobem, jako u první branky, když Heiskanen od modré čáry nahodil kotouč na bránu Caroliny a JAMIE BENN ho dokázal skvěle tečovat mimo dosah domácího brankáře Raanty. Asistence: Miro Heiskanen, Jason Robertson.
    18:38 Joe PAVELSKI - 2:1
     
    18:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Útok Dallasu však pokračoval dál a na modré čáře Heiskanen nahrál kotouč Robertsonovi, jehož rychlou střelu před Raantou tečoval JOE PAVELSKI, jenž se tak prosazuje při svém 1200. utkání v NHL! Asistence: Jason Robertson, Miro Heiskanen.
    17:03 Andrej SVEČNIKOV - 2:0
     
    17:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    ANDREJ SVEČNIKOV se z trestné lavice vrátil nejlepším možným způsobem. Domácí útočník si u své střídačky sebral kotouč a po pravé straně se dostal až do útoku, kde poté vyslal parádní střelu k vzdálenější tyči, na kterou už Wedgewood nedosáhl. Asistence: Jalen Chatfield, Calvin de Haan.
    06:20 Stefan NOESEN - 1:0
     
    06:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes bleskově využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal na levou stranu k Teräväinenovi, jehož následnou střelu skvěle tečoval STEPHAN NOESEN a Wedgewood byl proti změně směru bezmocný. Asistence: Teuvo Teräväinen, Brett Burns.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 7. Noesen (Teräväinen, Burns), 18. A. Svečnikov (Chatfield, de Haan), 34. Teräväinen (Nečas, Burns), 43. Jarvis (Skjei), 63. Nečas (A. Svečnikov) – 19. Pavelski (J. Robertson, Heiskanen), 26. Ja. Benn (Heiskanen, J. Robertson), 50. Seguin (C. Miller), 51. Hakanpää (J. Robertson)


    Carolina Hurricanes: Raanta (Kočetkov) – Slavin (A), Burns, Skjei, Pesce, de Haan, Chatfield – A. Svečnikov, Stastny, Nečas – Teräväinen, Kotkaniemi, Jarvis – Martinook (A), J. Staal (C), Fast – Noesen, Drury, Stepan.
    Tréner: Rod Brind´Amour

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – Heiskanen (A), Lundkvist, R. Suter, C. Miller, Lindell, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Gurianov, Faksa, Seguin – Ja. Benn (C), W. Johnston, Marchment – Kiviranta, Glendening, Dellandrea.
    Tréner: Peter DeBoer

    Rozhodca: Beach, McIsaac – Flemington, Barton

    Diváci: 18 680