Tappara – Rögle BK 5:1 (kon.) | Jukurit – Luleå 1:3 (kon.) | Frölunda – Skellefteå 4:2 (2:0 po s.n.)
Zug – Hradec Králové 2:1 (po pr.)
koniec
Mikkelin Jukurit
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
Luleå HF
cz Utorok 13.12.2022, 18:05Play-off Ligy majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:26
    Další obrovská šance host! Rask projel do útočného pásma po levém křídle, ale zápěstím těsně minul horní roh branky!
    48:53 KOMAREK - 1:3
     
    48:53
    Luleå právě vstřelila branku! Rozhodčí zkoumali záznam na videu opravdu hodně dlouho. Po detailním posouzení však došli k závěru, že kotouč byl za brankovou čárou! Autorem branky je označen KONSTANTIN KOMAREK! Asistence: Oskar Engsund, Einar Emanuelsson.
     
    48:53
    Po situaci před domácí brankou zkoumají rozhodčí video!
     
    44:08
    Vyloučení v týmu Mikkelin Jukurit:
    Puistola – 2 min., podrážení.
     
    42:29
    Jarvela se zjevil sám před brankou hostujícího celku, ale jeho pokus příklepem skončil vedle vzdálenější tyčky!
     
    37:16
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey:
    Komarov – 2 min., podrážení.
     
    37:01
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey:
    Gustafsson – 2 min., držení.
     
    36:28
    Vyloučení v týmu Mikkelin Jukurit:
    Immonen – 2 min., hrubost.
     
    35:25
    Froberg to z prostoru mezi kruhy zkusil příklepem, nicméně jeho dělovku Ruusu na poslední chvíli vykopl levým betonem mimo tři tyče!
    30:09 PIITULAINEN - 1:2
     
    30:09
    Jukurit právě vstřelil branku! Domácí celek využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Po pohledné kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku na levou stranu JESPER PIITULAINEN a přesnou střelou překonal přesouvajícího se gólmana! Asistence: Patrik Puistola, Hannes Hakkila.
     
    29:03
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey:
    Sellgren – 2 min., podrážení.
    17:33 Brendan SHINNIMIN - 0:2
     
    17:33
    Luleå právě vstřelila branku! Hostující celek přidává druhou branku! Švédský celek potrestal nedůraz domácí obrany. Příliš mnoho prostoru dostal BRENDAN SHINNIMIN, který si vzal volný puk, objel branku, vybruslil mezi kruhy a zakončil pod horní tyč! Asistence: Olli Nikupeteri.
     
    16:29
    Také Ward musel ještě v průběhu první třetiny vytáhnout vynikající zákrok! Po přečíslení zakončoval před brankou Puistola, ale mezírku mezi betony nenašel!
     
    13:05
    Do útočného pásma se skvěle prosmýkl hostující Froberg, který si puk přehodil na forhend, nicméně zápěstím z prostoru mezi kruhy přestřelil!
     
    10:06
    Další závar před domácí brankou! Gólman už byl překonán, ale kotouč se povaloval na brankové čáře, kterou nakonec nepřekročil!
     
    08:02
    Další obrovská šance hostujícího celku! Na přihrávku mezi kruhy si sjel Connolly, ale jeho ránu domácí brankář reflexivně vyrazil k mantinelu!
    04:00 Konstantin KOMAREK - 0:1
     
    04:00
    Luleå právě vstřelila branku! Hostující celek se hned v úvodu dostává do vedení! Po nenápadné akci se do zakončení z dobré pozice dostal KONSTANTIN KOMAREK a rakouský hráč překonal domácího brankáře! Asistence: Einar Emanuelsson, Juhani Tyrvainen.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 31. Piitulainen (Puistola, Hakkila) – 4. Komarek (Emanuelsson, Tyrvainen), 18. Shinnimin (Nikupeteri), 49. Komarek (Engsund, Emanuelsson)


    Mikkelin Jukurit: Ruusu (Tuohimaa) – Jurmo, Nassen, Lundgren, Peltomaki, Zábranský, Hakkila, von Gerdten – Jormakka, Makinen, Puistola – Hynninen, Jarvela, Helenius – Oden, Howden, Makiaho – Piitulainen, Immonen, Batna
    Luleå HF: Ward (Reinholdt) – Sellgren, Gustafsson, Honka, Engsund, Andersson, Sjalin, Pyrochta – Mattsson, Froberg, Brannstrom – Emanuelsson, Tyrvainen, Komarek – Sinnimin, Connolly, Komarov – Rask, Sallinen, Berglund
    06.12.2022
    Luleå - Jukurit 5:1

    Góly a asistencie: 3. Shinnimin (Andersson, Sellgren), 23. Shinnimin (Mattsson, Pyrochta), 46. Berglund (Emanuelsson), 52. Brännström (Kempe), 57. Andersson (Honka, Komarov) – 59. Jurmo (Immonen)