Mainz – Frankfurt 1:1 (kon.) | Freiburg – Union Berlín 4:1 (kon.)
koniec
SC Freiburg
4:1 (4:0)
1. FC Union Berlín
cz Nedeľa 13.11.2022, 17:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Nemecká Bundesliga • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Union Berlin právě vstřelil branku! Alespoň čestný gól z toho nakonec pro hostující celek je! Tentokrát si míč na penaltový puntík postavil SVEN MICHEL, jenž se prosazuje střelou k pravé tyči. Gólman si totiž vybral druhou stranu.
     
    45+1
    Freiburg právě vstřelil branku! A hned v té první vidíme už čtvrtý zásah domácího celku! Ricu Doan posunul míč na MICHALA GREGORITSHCE, který lobem přehodil vyběhnuvšího gólmana.
     
    20
    Freiburg právě vstřelil branku! A máme zde zkompletovaný hattrick! Penaltu si vzal na starosti VINCENZO GRIFO, který svou jedovatou ránou nedal gólmanovi šanci na zákrok.
     
    6
    Freiburg právě vstřelil branku! A na druhou branku jsme taktéž nemuseli čekat vůbec dlouho, už je to o dva góly! To je fantastický vstup domácích do utkání. VINCENZO GRIFO obral soupeře o míč a hnal se do přečíslení s Gregoritschem. S tím si ještě vyměnil míč, načež zamířil bezpečně do odkrytější části branky.
     
    4
    Freiburg právě vstřelil branku! A tak jsme se dočkali první branky už ve čtvrté minutě, domácí jdou do vedení! Míč si na penaltový puntík postavil VINCENZO GRIFO, jenž poslal míč nechytatelně do pravé šibenice. Lennart Grill navíc skočil na druhou stranu.

    Denisa Józsová

    Góly: 4. Grifo (pen.), 6. Grifo (Gregoritsch), 20. Grifo (pen.), 45+1. Gregoritsch (Doan) – 85. Michel (pen.)

    Karty:   79. Pantovič (UNB)   19. Leite (UNB)

    Nepremenená penalta: 10. Knoche (UNB), mimo


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:9.
    SC Freiburg: Flekken – Kübler (69. Sallai), Ginter, Lienhart – Sildillia, Keitel, Höfler (69. Eggestein), Günter (C) – Doan (76. Džong), Gregoritsch (69. Petersen), Grifo (76. Höler).
    Náhradníci: Uphoff – K. Schlotterbeck, Weisshaupt, Schade.

    Tréner: Christian Streich.

    1. FC Union Berlín: Grill – Doekhi, Knoche, Leite – Trimmel (C), Haraguči (60. Thorsby), Seguin, Haberer (77. Pantovič), Ryerson (76. Gießelmann) – S. Becker (46. Jaeckel), Behrens (60. Michel).
    Náhradníci: Busk – Leweling, Siebatcheu, Kemlein.

    Tréner: Urs Fischer.

    Rozhodca: Aytekin – Dietz, Beitinger