Švajčiarsko – Česko 6:4 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
6:4 (1:1, 4:2, 1:1)
Česko
cz Nedeľa 30.10.2022, 09:30 • Uppsala - Švédsko • Euro Florbal Tour (juniorky)
     
    59:02
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Jill Wiedmerová – 2 min..
     
    57:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Drama! Linda Fuchsová přistrčila míček před bránu kde se pohybovala ANDREA BŘESKÁ, přišla rychlá střela a balonek je v síti – 6:4. Asistence: Linda Fuchsová.
     
    Novotná na střídačce, hrajeme v šesti!
     
    54:40
    Česká střídačka si bere timeout!
     
    49:48
    Skvělá šance! Veronika Stuchlíková proskočila po levém mantinelu a parádním pasem našla na středu Nelu Sikorovou, která byla v tutové pozici, nicméně střela jí nesedla a míří nad.
     
    47:39
    Nela Kubalčíková proskočila za obranu a šla sama na brankářku Florinovou, balonek ji však poskakoval, švýcarská gólmanka si lehla a naše útočnice už ji nedokázala obhodit...
     
    40:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je zlé... CORIN HALDEMANNOVÁ dobře zapracovala na brankovišti, gólmanka Novotná předtím několik zákroků zvládla, nicméně tohle doklepnutí z bezprostřední blízkosti už bylo nad její síly – 6:3, Češkám ujíždí vlak.
     
    37:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Už je to o dva góly. Češky, jmenovitě Kristýna Vernerová zaváhaly při rozehrávce, míček si vyzobla Jill Wiedmerová, přiťukla na JANU VON ROTZOVOU a ta bez problému z první zametla do sítě. 5:3, Češky musejí co nejdříve reagovat! Asistence: Jill Wiedmerová.
     
    34:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To je škody, to je škody... Česká obrana úplně zapomněla na MICHELLE WAGNEROVOU, švýcarská útočnice dostala přihrávku na levou stranu, míček si potáhla a krásně trefuje! Veronika Novotná se situaci ještě snažila zachránit tygřím skokem, jenže tady byla bez šance. Švýcarky okamžitě strhávají vedení zpět na svou stranu – 4:3. Asistence: Marla Siegenthaler.
     
    34:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovská minela švýcarské brankářky! Ronja Florinová chytila míček a chtěla rozehrát, jenomže namazala přímo na střed BARBOŘE LOVISKOVÉ, která měla spoustu času i prostoru, míček si dokonale napasovala na hůl, počkala a v pravý moment vypálila. Balonek letí naprosto přesně do víka, máme opět vyrovnáno!
     
    30:54
    Obrovská šance ihned odpovědět! Linda Fuchsová šla ihned po buly dopředu s Veronikou Stuchlíkovou, bylo z toho přečíslení 2 na 1, Fuchsová dostala pas a okamžitě pálí! Vyznamenala se přesouvající Ronja Florinová.
     
    30:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky poprvé v zápase vedou! LISA VON ARTZOVÁ se doslova probila do šance, prokousala se až před bránu a ač se zdálo, že zakončit už nedokáže, tak jednou rukou propíchla balonek za ležící Novotnou – 3:2.
     
    26:11
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky jsou zpět ve hře! Na útočné polovině si poodstoupila ANNIKA MORFOVÁ, která dostala míček od na opačné straně dobíhající Jill Wiedmerové, tady se česká obrana mírně rozestoupila, Morfová se z dálky opřela do balonku a dopraví jej až do sítě. To je veliká škoda – 2:2.
     
    21:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naše juniorky opět vedou! Skvělou práci odvedla Nela Sikorová, která se i s míčkem prokousala na útočnou polovinu, byla sice dobře křižována, nicméně míček udržela a z ostrého úhlu dokonce zkusil Florinovou překvapit. To se nomohlo podařit, jenomže celou situaci doběhla MARKÉTA SEIDLEROVÁ, k níž se balonek odrazil na střed před úplně prázdnou bránu a česká útočnice jej do sítě v pohodě doklepla – 1:2! Asistence: Nela Sikorová.
     
    18:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ou , to je veliká škoda. Mirijam Wyssová výborně obrala Terezu Hlaviznovou a pasem skrz brankovišti nalezla LARISU MULLEROVOU, která si přesnou střelou do poloodkryté klece napravuje reputaci. Tereza Hlaviznová se ještě směrem k rozhodčím rozčiluje, nejsem si jist proč. Česká obránkyně zřejmě reklamovala nějaký předchozí faul, nicméně tady už ale nikdo nic nezmění, branka platí – 1:1. Asistence: Mirijam Wyssová.
     
    17:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ta defenzivní bitva je na chvíli prolomena a Češky dávají první gól zápasu! KAROLÍNA KLUBALOVÁ vyslala neuvěřitelně povedenou ránu, na pravé straně dostala čas i prostor si míček srovnat a česká střelkyně tahem zakončuje, tady byla dosud stoprocentní Florinová bez šance. Situace musí ze švýcarského týmu nejvíce mrzet Larisu Mullerovou, která před chvílí tím nepromyšleným pasem předala balonek naší reprezentaci. Bez asistence.
     
    06:30
    Vyloučení v týmu Česko:
    Šárka Kudlová – 2 min., Nedovolené vrážení.

    Adam Čuba

    Góly a asistencie: 19. Mullerová (Wyssová), 27. Morfová (Wiedmerová), 31. Artzová, 35. Artzová (Siegenthaler), 38. Rotzová (Wiedmerová), 41. Haldemannová (Wyssová) – 18. Klubalová, 22. Seidlerová (Sikorová), 35. Lovisková, 58. Břeská (Fuchsová)


    Švajčiarsko: Florinová (Pleischová) – L. Mullerová, Moserová, Wiedmerová, Bertiniová, Hartschová, Fasslerová, Gasserová – Haldemanová, Von Arxová, Wyssová – Misteliová, Morfová, Reusserová – Schiligerová, von Rotzová, Siegenthalerová – Wagnerová, S. Mullerová
    Tréner: Amos Coppe

    Česko: Novotná (Švrčková) – Fáčková, Venerová, Klubalová, Matýsková, Kudlová, Hlaviznová, Gocová – Soukupová, Lovisková, Vernerová – Fuchsová, Žeržánová, Stuchlíková – Kubalčíková, Seidlerová, Sikorová, Baldreichová Břerská
    Tréner: Tomáš Martiník

    Rozhodca: Broadhall, Nordin