Almería – Vigo 3:1 (kon.) | Cadiz – Atlético Madrid 3:2 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 0:1 (kon.)
Valencia – Barcelona 0:1 (kon.)
koniec
Cadiz CF
3:2 (1:0)
Atlético Madrid
cz Sobota 29.10.2022, 16:15 • Estadio Nuevo Mirandilla • Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+9
    Cádiz právě vstřelil branku! Tak to je závěr! Cádiz si bere vedení zpět a zřejmě získá i tři body! Centr z pravé strany uklidil trupem do branky RUBÉN SOBRINO. Rozhodčí ještě za pomoci videa potvrdil, že se nejedná o hru rukou.
     
    89
    Atlético právě vstřelilo branku! Zázrak, Atlético dokázalo vyrovnat! JOAO FÉLIX napřáhl zpoza velkého vápna a jeho nechytatelná pumelice zapadla do pravé poloviny branky.
     
    85
    Atlético právě vstřelilo branku! Griezmannův centr z rohového kopu se odrazil k João Félixovi, který míč nůžkami poslal na branku, do vlastní sítě jej pak ztečoval LUIS HERNÁNDEZ.
     
    81
    Cádiz právě vstřelil branku! Tak tohle je s největší pravděpodobností konec nadějí pro favorita z Madridu! Vzdušnou přihrávku z levé strany si v pokutovém území skvěle zpracoval ÁLEX FERNÁNDEZ a o horní tyč poslal míč do branky.
     
    2
    Cádiz právě vstřelil branku! Hráči se ani nestihli rozkoukat a hned je tu první gól, který překvapivě obstarali domácí! Espino si na levém křídle skvěle zpracoval dlouhou vzdušnou přihrávku, kterou z první vrátil do vápna, odkud bez přípravy zakončil THÉO BONGONDA.

    Jakub Ruč

    Góly: 2. Bongonda (Espino), 81. Ále. Fernández, 90+9. Sobrino (Alejo) – 85. L. Hernández (vla.), 89. Félix (Griezmann)

    Karty:   65. San Emeterio (CAD), 86. Chust (CAD) – 62. Kondogbia (ATM), 78. Saúl (ATM), 90. Cunha (ATM), 90+7. Félix (ATM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:12.
    Cadiz CF: Ledesma – L. Hernández, Fali, Mbaye (30. Chust), Espino – Bongonda (74. Alejo), San Emeterio (68. Alcaraz), Ále. Fernández (C), Ocampo (68. Mari) – Sobrino, A. Lozano (74. Lucas Pérez).
    Náhradníci: D. Gil – Arzamendia, Mabil, Blanco, Á. Giménez, Negredo.

    Tréner: Sergio Gonzalez

    Atlético Madrid: Oblak (C) – Molina, Savić, Reinildo, Saúl – de Paul, Kondogbia (72. Barrios), Witsel, Carrasco (61. Griezmann) – Correa (61. Félix), Morata (10. Cunha).
    Náhradníci: Grbić – Diez, Felipe, Hermoso, J. Giménez, Reguilón.

    Tréner: Diego Simeone

    Rozhodca: Jose Maria Sanchez Martinez