Ottawa – Dallas 4:2 (kon.) | NJ Devils – Washington 3:6 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 6:3 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 4:0 (kon.) | Vegas – Toronto 3:1 (kon.) | Vancouver – Carolina 2:3 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Dallas Stars
cz Utorok 25.10.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:44 Wyatt JOHNSTON - 4:2
     
    57:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ještě není konec! Seguin zblokoval Bathersonovu rozehrávku do levého kruhu na WYATTA JOHNSTONA, jenž rychle seřídil mířidla a Hellberga propálil křižnou střelou k levé tyčce. Asistence: Tyler Seguin.
    51:30 Derick BRASSARD - 4:1
     
    51:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Tentokráte z hostujících řad chyboval na modré čáře Dellandrea. Po pravé straně si DERRICK BRASSARD najel do kruhu, odkud vyprodukoval jedovku do bližší šibenice, Wedgewood zvedal lapačku bez úspěchu. Bez asistence.
    50:11 Shane PINTO - 3:1
     
    50:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To byla rána! Hakanpää přišel ve středním pásmu o puk na úkor SHANEA PINTA, který dobruslil do levého kruhu a z tohoto místa vyslal nechytatelnou střelu ze zápěstí do protějšího horního růžku. Nováček střílí pátý gól v pátém utkání v řadě, prožívá vskutku parádní start sezóny. Bez asistence.
    44:17 Brady TKACHUK - 2:1
     
    44:17
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán, Senátoři jsou o krok napřed! Tim Stützle v pravý čas posunul puk na levou stranu k BRADYMU TKACHUKOVI. Kapitán tělem odstavil Lundkvista a Wedgewooda prostřelil mezi betony. Asistence: Tim Stützle a Drake Batherson.
    39:23 Thomas CHABOT - 1:1
     
    39:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Wedgewoodovo kouzlo prolomeno, Ottawa střílí gól do šatny! Tkachukovu přihrávku si Alex DeBrincat nechal odrazit o mantinel, načež nabil na modrou THOMASI CHABOTOVI, jeho tvrdou křižnou dělovku brankář spatřil přes clonícího Bathersona na poslední chvíli a nestihl včas zareagovat. Asistence: Alex DeBrincat a Brady Tkachuk.
    06:31 Joel KIVIRANTA - 0:1
     
    06:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Teď už o gólu není pochyb! Esa Lindell ve středním pásmu vybojoval puk pro finského krajana JOELA KIVIRANTU. Člen čtvrté útočné formace se s notnou dávkou štěstí procpal za posledního obránce Brannströma a ránou na lapačku Hellberga pověsil puk neomylně pod břevno. Asistence: Esa Lindell.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 40. Chabot (DeBrincat, B. Tkachuk), 45. B. Tkachuk (Stützle, Batherson), 51. Pinto, 52. Brassard – 7. Kiviranta (Lindell), 58. W. Johnston (Seguin)


    Ottawa Senators: Hellberg (Mandolese) – Zub, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Holden, Brännström – Batherson, Stützle, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Brassard, DeBrincat – M. Joseph, Pinto, Motte – Watson, Kastelic, Kelly.
    Tréner: D. J. Smith

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – C. Miller, Heiskanen (A), Hakanpää, R. Suter, Lundkvist, Lindell – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Peterson, Seguin, Marchment – Dellandrea, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Kiviranta, Glendening, Faksa.
    Tréner: Peter DeBoer

    Rozhodca: Anderson, Joannette – Berg, Cormier

    Diváci: 12 088