Třinec – Jihlava 1:1 (kon.) | Dukla Praha – Táborsko 1:0 (kon.) | Příbram – Vyškov 1:1 (kon.)
Prostějov – Karviná 2:1 (kon.)
koniec
FK Třinec
1:1 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
cz Sobota 15.10.2022, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Araujo fauloval u středové čáry Braka, po odpískání poskakoval kolem rozhodčího jako opička, což se Krejsovi nelíbilo a vytáhl z kapsičky žlutou kartu.
     
    90+1
    Domácí střídali, Holíka nahradil Machuča.
     
    89
    Na trávníku zůstali ležet Jursa s Holíkem, rozhodčí nechal situace pokračovat, po faulu Holíka udělil třineckému hráči žlutou kartu.
     
    88
    Obrovská šance Arauja, který dostal krásný centr z pravé strany od Svobody, ale svou hlavičkou v gólové pozici přestřelil branku! Gólman Hasalík si mohl hluboce vydechnout.
     
    83
    Trenér Kameník sáhl k dvojí změně. Hřiště opustili Shudeiwa s Ogiomadem a místo nich přišli Fila s Křehlíkem.
     
    81
    Akce Jihlavy skončila rychle. Po rohovém kopu rozhodčí Krejsa odpískal hostům faul a ukázal Křivánkovi žlutou kartu.
     
    76
    Domácí střídají. Ze hřiště odešel Kania a na jeho místo přišel Tandara.
     
    71
    Trenér Jihlavy zareagoval na vyrovnání střídáním. Lacko zastoupil Selnara.
     
    70
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Habusta se po střetu se soupeřem dožadoval penalty, sudí nechal pokračovat ve hře, míč se dostal k DOMINIKU STRAŇÁKOVI, který se z hranice šestnáctky opřel do míče a střelou o tyč vyrovnal na 1:1!
     
    68
    Střídá také Jihlava, kapitána Zoubeleho nahradil Araujo Wilson.
     
    66
    Třinečtí zahodili dobrou příležitost, Křivánek se rozběhl do protiútoku a Juřena jej nevybíravě srazil k zemi. Rozhodčí Krejsa neváhal a vytáhl červenou kartu.
     
    66
    Třinečtí poprvé vystřídali, Szewieczka nahradil Samiec.
     
    56
    Stoprocentní zahozenou šanci mají na svém kontě už i domácí! Rohový kop Kateřiňáka Habusta prodloužil na zadní tyč, domácí pokračovali v akci, na zadní tyč přilétl centr z levé strany, kde číhající Habusta nedokázal míč dopíchnout do odkryté branky!
     
    51
    Další povedená akce Jihlavy! Zhruba dva metry za šestnáctkou se dostal k míči Selnar a povedenou střelou donutil k zákroku brankáře Hasalíka, který míč letící k levé tyči vyrazil.
     
    48
    Ogiomade překvapil třinecké publikum a zpoza šestnáctky se opřel do míče. Míč nabral točivý směr do levého horního rohu třinecké branky, ale nakonec spojnici břevna a tyče minul.
     
    46
    Kapitán Zoubele fauloval na obranné polovině Holíka a uviděl z rukou rozhodčího první žlutou kartu.
     
    37
    Křivánek je dnes rozjetý, zpětnou přihrávkou z pravé strany nabídl míč Zoubelemu, který z první těsně minul levý horní roh třinecké branky.
     
    34
    Jihlava měla vést 2:0, Křivánek utekl po pravé straně, doběhl až k pravé tyči, odkud přihrál na druhou tyč Ogiomademu, který z metru nedokázal uklidit míč do odkryté branky! Míč mu proskočil mezi nohama.
     
    29
    Třinečtí mohli bleskově vyrovnat, konkrétně Kania, který si naběhl z levé strany před šestnáctku a prudkou střelou těsně nad zemí minul levou tyč jihlavské branky!
     
    28
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Vysočina jde do vedení! RADEK KŘIVÁNEK dostal přihrávku do volného prostoru, naběhl si do volného prostoru a střelou k pravé tyči otevřel skóre dnešního zápasu – 0:1!
     
    11
    Parádní zákrok má na svém kontě brankář Hasalík, když Selnar vysunul kolmicí do úniku Ogiomadeho, který vsadil na střelu po zemi ke vzdálenější tyči. Třinecký gólman natáhl nohu a míč vykopl vedle branky!

    Igor Mainka

    Góly: 70. Straňák – 28. Křivánek

    Karty:   89. Holík (TRI) – 46. Zoubele (JIH), 81. Křivánek (JIH), 90+2. Araujo-Wilson (JIH)   66. Juřena (TRI)


    FK Třinec: Hasalík – Jursa, Brak, Straňák, Szewieczek (66. Samiec) – Habusta (C), Foltyn – Holík (90+1. Machuča), Kateřiňák, Kania (76. Tandara) – Juřena.
    Náhradníci: Kerl – Buryan, Obadal.

    Tréner: Zbončák.

    FC Vysočina Jihlava: Jágrik – T. Svoboda, Vedral, Piško, Peřina – Shudeiwa (83. L. Fila), Tureček – Selnar (71. Lacko), Křivánek, Ogiomade (83. Křehlík) – Zoubele (C) (68. Araujo-Wilson).
    Náhradníci: Soukup – Christodoulou, Gabriel.

    Tréner: Kameník.

    Rozhodca: Krejsa – Kotalík, Matoušek.

    Diváci: 312