Teplice – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Hr. Králové – Brno 2:1 (kon.) | Bohemians – Sigma Olomouc 1:1 (kon.)
Sparta Praha – Pardubice 5:2 (kon.)
koniec
FK Teplice
0:2 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Sobota 15.10.2022, 16:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • Česká FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Abdallah Gning nedokázal ani jednu ze svých příležitostí využít a Dynamo dokázalo v Teplicích vybojovat důležité tři body, o které se dnes nádhernými střelami zpoza šestnáctky postarali Patrik Hellebrand a Lukáš Čmelík. Jihočeši na severu Čech potvrdili, že se jim venku daří, a z minima vytěžili maximum. Konečný výsledek. FK Teplice 0 Dynamo České Budějovice 2. (17:55:09)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Filip Žák vystřihl po rohovém kopu na přední levé tyči nádherné nůžky, Martin Janáček ale dokázal míč vyrazit na rohový kop! Ještě jeden zákrok.
     
    90+2
    Filip Mucha udělal při poslední gólové šanci tohoto zápasu obrovskou chybu při rozehrávce, dokázal ji ale napravit. Teplicím už to ale zřejmě nepomůže.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 4 minuty.
     
    90
    Tomáš Zajíc mohl udělat tečku za výhrou Budějovic, když se dostal ke střele na pravé straně šestnáctky, Filip Mucha ale míč lapil!
     
    89
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Branislav Sluka, přichází Lukáš Skovajsa.
     
    88
    Ladislav Kodad vzápětí krásně vypálil na hranici šestnáctky a jeho rána mířila do pravého horního rohu brány, Martin Janáček ji ale vyrazil na rohový kop! Nádherný fotbalový okamžik.
     
    87
    České Budějovice dnes dvakrát vystřelily na bránu a obě dvě střely skončily góly, které navíc byly velmi pohledné. Tomu se říká produktivita.
     
    85
    Dynamo právě vstřelilo branku! LUKÁŠ ČMELÍK napřáhl na ose hřiště k fantastické střele zpoza šestnáctky, která zapadla ke vzdálenější levé tyči! Je to tak 0:2! Asistence: Benjamin Čolić.
     
    85
    Plán Jihočechů je naprosto jasný, ve zbytku zápasu kontrolovat míč na svých kopačkách co nejdéle.
     
    84
    Tomáš Zajíc se ocitl u pravého rohového praporku v obležení dvou protihráčů, přesto dokázal míč dlouho držet u nohy a navíc vybojovat autové vhazování.
     
    83
    Matěj Hybš si musel poslechnout hlasitý pískot fanoušků poté, co centr ze standardní situace na levém křídle poslal vysoko nad bránu hostujících Budějovic.
     
    81
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Tadeáš Vachoušek.

    Tomáš Reiner

    Góly: 52. P. Hellebrand (Hora), 85. Čmelík (Čolić)

    Karty:   10. Jukl (TEP) – 45. Potočný (CEB), 55. Čolić (CEB)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:14.
    FK Teplice: Mucha – Vondrášek (C), Knapík, Hybš – Hyčka (67. Kodad), T. Kučera (67. L. Mareček), Jukl, Shejbal – Trubač (81. T. Vachoušek) – Žák, Gning.
    Náhradníci: Grigar – Křišťan, Čičovský, D. Procházka.

    Tréner: Jiří Jarošík

    SK Dynamo Č. Budějovice: Janáček – Čolić, Králik (C), L. Havel, Sluka (89. Skovajsa) – Broukal, Čavoš – Hais (64. Zajíc), P. Hellebrand, Potočný (46. Čmelík) – Hora (74. Sladký).
    Náhradníci: Šípoš – Švec, Mic. Škoda, Čoudek, Mršić.

    Tréner: Jozef Weber

    Rozhodca: Dominik Starý. Asistenti: Matěj Vlček, Tomáš Mokrusch. Čtvrtý rozhodčí: Vojtěch Opočenský. VAR: Petr Hocek. AVAR: Lukáš Nehasil

    Diváci: 2431