Carolina – Columbus 8:1 (kon.) | Montreal – Toronto 1:5 (kon.) | NJ Devils – Boston 1:0 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Calgary – Seattle 4:1 (kon.)
Edmonton – Vancouver 7:2 (kon.) | Eisbären – San Jose 1:3 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Toronto Maple Leafs
cz Utorok 04.10.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:42 KERFOOT - 1:5
     
    58:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se ALEXANDER KERFOOT k dorážce dostal, dokonce si stihl přehodit kotouč na bekhend a zavěsit pod horní tyčku, podobně jako dnes zakončoval při svém druhém gólu William Nylander. Asistence: Nicholas Robertson a Denis Malgin.
    55:42 KERFOOT - 1:4
     
    55:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Radost domácím fanouškům rychle bere ALEXANDER KERFOOT, který nachytal gólmana Jakea Allena. Od pravého mantinelu z ostrého úhlu nahodil puk místo přihrávky přímo do brankoviště a Allen si ho sám srazil za záda. Asistence: William Nylander a Nicholas Robertson.
    54:15 DROUIN - 1:3
     
    54:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak se domácí přece dočkali. Anderson v útočné třetině projel k pravému mantinelu, odkud s pukem vyplul Juraj Slafkovský. Ten nemyslel na nic jiného než na střelu, která nakonec prošla k JONATHANU DROUINOVI, který v tu chvíli už jen dorážel do prázdné klece. Asistence: Juraj Slafkovský a Josh Anderson.
    25:52 NYLANDER - 0:3
     
    25:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    U pravého mantinelu šikovně vybojoval kotouč Nicholas Robertson, a tak ho předložil volnému WILLIAMU NYLANDEROVI. Ten si před Allenem potáhl puk na bekhend a zkušeně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Nicholas Robertson.
    08:40 ASTON-REESE - 0:2
     
    08:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí byli po vlastní nadějné akci ledabylí ve svém obranném pásmu a ihned přichází sankce. ZACH ASTON-REESE dojel puk odražený z levého rohu, nerozpakoval se a napálil ho na branku, čímž naprosto překvapil Jakea Allena. Asistence: Justin Holl.
    02:17 NYLANDER - 0:1
     
    02:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Montreal za celou dobu v oslabení nedokázal puk dostat z obranného pásma, a tak hosté otevírají skóre. Marner si najel zleva na střed, přihrál na brankovou čáru Buntingovi, který narazil do mezikruží WILLIAMU NYLANDEROVI, a ten už s přesností sobě vlastní zakončil. Asistence: Michael Bunting a Mitchell Marner.

    Ondřej Mikušek

    Góly a asistencie: 55. Drouin (Slafkovský, Anderson) – 3. Nylander (Bunting, Marner), 9. Aston-Reese (Holl), 26. Nylander (Robertson), 56. Kerfoot (Nylander, Robertson), 59. Kerfoot (Robertson, Malgin)


    Montreal Canadiens: Allen (Poulin) – Leskinen, Matheson, Barron, Xhekaj, Bowey, Schueneman – Anderson, Monahan (A), Drouin – Hoffman, Dach, Slafkovský – Gallagher (A), Dvorak, Dadonov – Belzile, Gignac, Simoneau.
    Tréner: Martin St. Louis

    Toronto Maple Leafs: Murray (Samsonov) – Brodie, Reilly (A), Holl, Giordano, Mete, Král – Marner (A), Matthews (A), Bunting – Nylander, Kerfoot, Robertson – Malgin, Gaudette, Steeves – Aube-Kubel, Holmberg, Aston-Reese.
    Tréner: Sheldon Keefe

    Rozhodca: Kea, Rank – Daisy, Shewchyk

    Diváci: 19 636