NY Islanders – Philadelphia 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 0:3 (kon.) | LA Kings – Anaheim 2:1 (kon.)
Bern – Nashville 3:4 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
Anaheim Ducks
cz Pondelok 03.10.2022, 03:05 • Crypto.com Arena, Los Angeles • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Brankář Anaheimu už míří na střídačku a Kačeři to zkusí v šesti!
     
    57:47
    Iaffalo mohl rozhodnout o vítězi tohoto utkání, jenže z bezprostřední blízkosti nevyzrál na Gibsona, který tak stále drží Anaheim ve hře.
     
    50:44
    Je tu však další vyloučení na domácí straně, protože Rasmus Kupari (LAK) dostává dvě minuty za podrážení.
     
    47:26
    Navíc je tu vyloučení na domácí straně, protože dvě minuty za krosček dostává Anže Kopitar (LAK).
     
    47:21
    Lundestrom měl obrovskou příležitost ke srovnání utkání, když dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho pohotovou střelu kryje Quick.
     
    42:26
    Kings však pokračovali ve svém útoku i dále a puk se dostal na modrou k Edlerovi, který tentokrát zamířil přesněji a jeho střela orazítkovala tyč hostující klece!
     
    36:05
    Jakob Silfverberg (ANA) je už čtvrtým hráčem Anaheimu, který v zápase usedá na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za hákování.
     
    34:46
    Málem bylo srovnáno! Quick měl nyní dobře postavenou svou bránu, protože na střelu Groulxe z pravého kruhu byl krátký, ale domácího brankáře zachránilo břevno jeho klece!
     
    30:54
    Los Angeles si zahraje svou třetí přesilovou hru v utkání, protože na trestnou lavici putuje Glenn Gawdin (ANA) na dvě minuty za sekání. Prosadí se Kings i v této početní výhodě?
     
    28:54
    Gibson drží svůj tým! Hostující brankář si totiž musel nejprve poradit se střelou Kaliyeva, který na něj pálil z levého kruhu a kotouč se následně odrazil příhodně na hůl Iaffala, který však ani z dorážky neuspěl a puk je někde ve výstroji brankáře Anaheimu!
     
    24:50
    Tak to byla obrovská šance Iaffala, jenž dostal nabito na střed útočného pásma a ránou z první chtěl překonat brankáře Anaheimu, ale Gibson byl opět na svém místě a jeho pokus vyrazil.
    19:46 KALIYEV - 2:1
     
    19:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings znova využívají přesilovou hru! Jen čtrnáct vteřin před koncem se domácím daří otočit vývoj utkání na svou stranu, když Tynan získal odražený kotouč a následně ho ihned přihrál do pravého kruhu ARTHURU KALIYEVOVI, který střelou z první překonal Gibsona. Asistence: T.J. Tynan.
     
    18:02
    Jamie Drysdale (ANA) směřuje na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za hákování.
    12:26 KEMPE - 1:1
     
    12:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Kopitar si vyměnil puk s Doughtym a následně vyslal skvělou křižnou přihrávku do pravého kruhu ADRIANOVI KEMPEMU, jenž pohotovou střelou překonal Gibsona, jenž si na kotouč sáhl, ale zastavit jej nedokázal. Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty.
     
    11:07
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté, když dvě minuty za sekání vyfasoval slovenský útočník Pavol Regenda (ANA).
     
    09:04
    Jaret Anderson-Dolan (LAK) putuje na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za krosček.
     
    06:49
    V obrovské příležitosti se nyní octil domácí Vilardi, který se dostal do zakončení z mezikruží, jenže se svou střelou ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    01:41
    Dvě minuty za hákování si odsedí Gabriel Vilardi (LAK), a Anaheim si tak zahraje první přesilovou hru.
    00:42 GRIMALDI - 0:1
     
    00:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se dostávají bleskově do vedení, když se Comtois po levé straně dostal do útočného pásma, kde poté přihrál před zcela prázdnou bránu ROCCU GRIMALDIMU, jenž už uklidil puk za záda bezmocného Quicka. Asistence: Max Comtois, Dmitrij Kulikov.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 13. Kempe (Kopitar, Doughty), 20. Kaliyev (Tynan) – 1. Grimaldi (Comtois, Kulikov)


    Los Angeles Kings: Quick (Villalta) – Anderson, Doughty, Walker, Spence, Edler, Clarke – Fiala, Kopitar, Kempe – Iaffalo, Tynan, Kaliyev – Vilardi, Kupari, Fagemo – Lemieux, Lizotte, Anderson-Dolan.
    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Kulikov, Drysdale, Benoit, Beaulieu, Juolevi, Mahura – De Leo, Gawin, Regenda – McTavish, Lundestrom, Silfverberg – Comtois, Henrique, Grimaldi – Kirkland, Groulx, Lopina.