Frankfurt – Union Berlín 2:0 (kon.) | Freiburg – Mainz 2:1 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Dortmund 3:2 (kon.)
Lipsko – Bochum 4:0 (kon.) | Wolfsburg – Stuttgart 3:2 (kon.) | Brémy – Mönchengladbach 5:1 (kon.)
koniec
Werder Brémy
5:1 (4:0)
Borussia Mönchengladbach
cz Sobota 01.10.2022, 18:30 • Wohninvest Weserstadion, Brémy • Nemecká Bundesliga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    73
    Werder právě vstřelil branku!
    Burke prodloužil Pavlenkův výkop k pokutovému území. Další náhradník Stage zprava objevil Füllkruga, jenž si vstoje počkal na přiběhnutí MITCHELLA WEISERA a ten rovnou z voleje skóroval na 5:1.
     
    63
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Jiří Pavlenka ztrácí čisté konto! Lars Stindl ustál souboj s Großem a nádhernou kolmicí uvolnil MARCUSE THURAMA. Ten udělal vybíhajícímu Pavlenkovi kličku na levou nohu a pak už komfortně vystřelil na prázdnou bránu.
     
    37
    Werder právě vstřelil branku!
    Tak tohle je vrchol zmaru pro defenzivu Borussie! Scallyho slabý odkop sebral Friedl. Od toho dostal přihrávku Marvin Ducksch a rychle centroval. Z pohledu Werderu to na šanci nevypadalo, nicméně RÁMÍ BINSIBAJNÍ si nešikovným volejem srazil míč do vlastní brány.
     
    13
    Werder právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zralí na ručník, na konci třinácté minuty si nechali dát už třetí gól. Teď to byla jejich zbytečná minela. Binsibajní po nákopu Pavlenky hlavičkoval směrem k vlastní brance. Míč si doběhl Duksch, kličkou vyškolil Friedricha a předložil stoprocentní šanci NICLASI FÜLLGRUGOVI, na kterého nezbyl už žádný další obránce.
     
    8
    Werder právě vstřelil branku!
    Borussia si ještě nezaútočila a už prohrává o dva góly! Teď se nechala vzadu rozebrat do posledního šroubku několika přihrávkami na jeden dotek. Za obranou vyplaval Schmid. Sommer riskantním způsobem vyrazil míč jen na MARVINA DUCKSCHE a tomu nedělalo problém zakončit do prázdné brány.
     
    5
    Werder právě vstřelil branku!
    Skvostný start Brém! NICKLAS FÜLLKRUG setřásl Scallyho a měl volnou cestu za centrem Schmida, který pohodlně přesměroval za Sommera. Pro útočníka Werderu je to už šestý gól v sezoně.

    Michal Břuchanský

    Góly: 5. Füllkrug (R. Schmid), 8. Ducksch, 13. Füllkrug (Ducksch), 37. Binsibajní (vla.), 73. Weiser (Füllkrug) – 63. Thuram (Stindl)

    Karty:   39. Koné (MNC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:8.
    Werder Brémy: Pavlenka – Stark, Veljković, Friedl (C) (85. Schmidt) – Weiser, Groß (77. Bittencourt), R. Schmid (72. Stage), Grujev (77. Rapp), Jung – Füllkrug, Ducksch (72. Burke).
    Náhradníci: Zetterer – Agu, Buchanan, Dinkci.

    Tréner: Ole Werner

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Scally (77. Lainer), Friedrich, Elvedi, Binsibajní (88. Netz) – Weigl, Koné (88. Reitz) – J. Hofmann, Kramer (83. Ngoumou), Stindl (C) (77. Herrmann) – Thuram.
    Náhradníci: Sippel – Jantschke, Noß, Pléa.

    Tréner: Daniel Farke

    Rozhodca: Jöllenbeck – Weickenmeier, Pelgrim