Cadiz – Villarreal 0:0 (kon.) | Getafe – Valladolid 2:3 (kon.) | Sevilla – Atlético Madrid 0:2 (kon.)
Mallorca – Barcelona 0:1 (kon.)
koniec
Getafe CF
2:3 (2:2)
Real Valladolid
cz Sobota 01.10.2022, 16:15 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    49
    Real Valladolid právě vstřelil branku! Skóre se nám přelilo opět na stranu Valladolidu. Javier Sánchez poslal dalekonosný centr, který dokázal zpracovat a přisunout spoluhráči Sergio León, načež se ÓSCAR PLANO opřel do míče a poslal ho za záda bezmocného brankáře.
     
    37
    Real Valladolid právě vstřelil branku! Zatím sledujeme skutečné gólové hody. Kike Pérez vyslal prudkou přihrávku na pravou stranu, kde se pohyboval SERGIO LEÓN, který se s ničím dlouze nerozmýšlel a práskl míč směrem na branku a ten se zastavil až v síti.
     
    31
    Getafe právě vstřelilo branku! Další rychlá akce Getafe znamená otočku! Domingos Duarte dalekonosným centrem našel nabíhajícího DAMIÁNA SUÁREZE, který se dostal až před brankáře, jehož snadno překonal.
     
    29
    Getafe právě vstřelilo branku! Už to vypadalo na fotbalovou nudu, když přišla rychlá akce domácích a gól. Carles Aleñá rozeběhl Maura Arambarriho, který perfektním míčem našel BORJU MAYORALA a ten na zadní tyči nezklamal.
     
    20
    Real Valladolid právě vstřelil branku! Exekuci pokutového kopu si na svá bedra vzal SERGIO LEÓN, který přízemní střelou prostřelil brankáře Soriu. Pokud by brankář lépe zakročil, určitě mohl střelu dostat mimo tři tyče, nejednalo se o nechytatelný pokus.

    Pavel Černý

    Góly: 29. Mayoral (Arambarri), 31. Da. Suárez (Duarte) – 20. León (pen.), 37. León (K. Pérez), 49. Plano (León)

    Karty:   18. Dakonam (GET), 69. Soria (GET) – 11. K. Pérez (RVL), 14. Joa. Fernández (RVL), 72. Aguado (RVL), 73. Weissman (RVL)

    Nepremenená penalta: 73. Ünal (GET), brankár Masip zneškodnil


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 23:13.
    Getafe CF: Soria – Da. Suárez, Dakonam (C), Duarte, G. Álvarez, J. Iglesias (75. Latasa) – Aleñá, Algobia (46. Seoane, 82. Mitrović), Arambarri (63. Munir) – Mayoral, Ünal.
    Náhradníci: Conde, Casilla – Amavi, Angileri, Patrick, Alderete, Mata.

    Tréner: Quique Sánchez Flores

    Real Valladolid: Masip (C) – Fresneda, Joa. Fernández (33. al-Jámiq, 46. Feddal), J. Sánchez, Escudero – Aguado, Mesa (86. Malsa), K. Pérez – Plata, León (78. Weissman), Plano (79. I. Sánchez).
    Náhradníci: Aceves – Narváez, Olaza, Monchu, Rosa.

    Tréner: Pacheta

    Rozhodca: Muñiz – Alonso, Blanco