Mladá Boleslav – Black Angels 6:4 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:4 (4:4, 2:0, 0:0)
Black Angels
cz Utorok 13.09.2022, 10:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    39:08 Jan NATOV - 6:4
     
    39:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól do šatny vždycky přijde vhod! Po pravém mantinelu doběhl Adam Hemerka až za bránu soupeře, odkud vyslal nahrávku na levou stranu ke kapitánovi JANU NATOVOVI, křižné střele z první pomohla za brankovou čáru i levá tyč. Asistence: Adam Hemerka.
    24:59 Martin TOKOŠ - 5:4
     
    24:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První gól druhé části střílí Mladá Boleslav! Rychlý brejk táhl středem Jakub Gruber. Navázal na sebe dva soupeře, načež posunul míček doprava na MARTINA TOKOŠE, jehož pokus propadl Matiáškovi mezi levou rukou a nohou. Asistence: Jakub Gruber.
    17:03 Jakub RENČÍN - 4:4
     
    17:03
    Black Angels právě vstřelili branku!
    To je zápas! Ludvík z předbrankového prostoru ani nadvakrát na gólmana nevyzrál, ovšem o další dorážku se posléze přihlásil JAKUB RENČÍN, který bekhendem poslal míček za sedícího Bauera. Asistence: Daniel Ludvík.
    16:35 Jan NATOV - 4:3
     
    16:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Děti ze základních škol, které se na utkání v brzký čas přišly podívat, slaví čtvrtý mladoboleslavský gól! Postaral se o něj JAN NATOV, jehož svižný projektil od pravého mantinelu pustil Matiášek za brankovou čáru. Asistence: Jakub Bína.
    13:22 Marek FRYŠ - 3:3
     
    13:22
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Gólové hody pokračují, v Mladé Boleslavi je vyrovnáno! Tomáš Čáslava vypálil jenom do blokujícího Šebka. Z pod jeho nohou vzápětí vydoloval balónek MAREK FRYŠ a ránou mezi nohy Bauera zaznamenal třetí úspěch Black Angels. Asistence: Tomáš Čáslava.
    12:51 Jakub RENČÍN - 3:2
     
    12:51
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Hosté jsou na kontakt! Křižná nahrávka Radka Hanáka z levé strany se od bránícího Punčocháře odrazil zpět levému mantinelu na florbalku JAKUBA RENČÍNA a ten poslal míček za záda překvapeného Bauera.. Asistence: Radek Hanák.
    09:24 Jakub GRUBER - 3:1
     
    09:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to se povedlo! Jan Zoufalý v přehuštěném prostoru na pravé straně zvládl hru přenést doleva na JAKUBA GRUBERA, rychlý pokus z první proletěl Matiáškovi do sítě nad levým ramenem. Asistence: Jan Zoufalý.
    08:14 Milan TOMAŠÍK - 2:1
     
    08:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Favorit je znovu o krok napřed! Na pravé straně si vytvořil prostor ke střele MILAN TOMAŠÍK, rychlé zakončení do protějšího horního růžku rozvlnila síť, Matiášek reagoval příliš pozdě. Asistence: Filip Zakonov.
    04:57 Jakub BOČEK - 1:1
     
    04:57
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Vyrovnání přichází hned záhy! Junior Vilém Doležal vysunul po levé straně JAKUBA BOČKA, jenž v plné rychlosti vypálil švihem parádní ránu, která zaplula na bližší tyč pod břevno, Bauer byl bez šance. Asistence: Vilém Doležal.
    04:30 Filip ZAKONOV - 1:0
     
    04:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První gól střílí favorizovaná Mladá Boleslav! Zakončení Michala Sládka ještě Matiášek vyrazil, ale přímo na florbalku FILIPA ZAKONOVA, jemuž dorážka do odkryté brány nedělala žádný problém. Asistence: Michal Sládek.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 5. Zakonov (Sládek), 9. Tomašík (Zakonov), 10. Gruber (Zoufalý), 17. Natov (Bína), 25. Tokoš (Gruber), 40. Natov (Hemerka) – 5. J. Boček (Doležal), 13. Renčín (R. Hanák), 14. Fryš (Čáslava), 18. Renčín (Ludvík)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 16:34.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Hanuš) – Suchánek, Seibert, Gruber, Koláčný, Zakonov, Punčochář, Hemerka – D. Šebek, Tomašík, Chroust, Bína, Tokoš, Beneš III, Korych, Zoufalý, Sládek, Krebner, Natov (C).
    Tréner: Petr Novotný

    Black Angels: Matiášek (Körber) – Straka, Obuškevič, Ludvík, Bauman, Pícha – M. Boček, Fryš, V. Novotný, M. Burian, Čáslava, Svatoš, Hromada, Neklan, J. Boček, R. Hanák, Renčín, Bačinský, Doležal.
    Tréner: Tomáš Janeček

    Rozhodca: Kropáček, Novák

    Diváci: 855