Zvolen – Prostějov sk 1:2 (kon.) | Vlci Žilina – Dubnica 2:3 (0:1 po s.n.) | K. Vary – Litvínov 2:1 (kon.)
Slavia – Pardubice B 3:6 (kon.) | Vsetín – Osvienčim 1:2 (1:2 po s.n.) | Přerov – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Jastrzebie – Šumperk 7:4 (kon.) | Nový Jičín – Opava 6:4 (kon.) | Humenné – Michalovce 2:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:1 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:6 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Nitra – Jihlava sk 4:2 (kon.)
koniec
HC Zubr Přerov
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
HC Frýdek-Místek
cz Utorok 06.09.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:56
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Macuh – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    52:58
    Před brankou po nahození dorážel Macháček. Kotouč se odrazil do míst, kde stál volný Zeleňák. Díky úsilí bránících Zubrů ale kotouč do prázdné části Postavovy branky neposlal.
     
    51:35
    Od modré čáry vystřelil příklepem Teper a kotouč se zřejmě od před bránou clonícího Dostálka odrazil těsně vedle pravé tyče branky Přerova.
     
    51:05
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Ministr – 2 min., hákování.
     
    49:58
    Březina na modré čáře sebral puk Žůrkovi a s Janem Svobodou se vydal do brejku dvou na jednoho. Březina to nakonec zkusil sám a střílel do vzdálenější šibenice. Švančara byl nicméně dobře postavený a dokázal zasáhnout lapačkou.
     
    47:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují poprvé v utkání. Kozlík od pravého mantinelu oslovil mezi kruhy obránce JAKUBA ŽŮRKA, který jen tak lehce švihl do puku a zamířil k pravé tyči domácí branky. Asistence: Matěj Kozlík.
     
    45:49
    Další velká šance domácích. Dobša vysekl puk Zeleňákovi a při brejku dvou proti jednomu vzal střeleckou odpovědnost na sebe. Z pravé strany ale minul vzdálenější tyč frýdecké branky.
     
    45:02
    Krisl vysunul za obranu Indráka, který ujížděl sám na Švančaru. Domácí útočník to zkusil "po hrabalovsku" (podle přerovského odchovance Josefa Hrabala), "ruským" blafákem ale na gólmana rysů nevyzrál. Švančara ránu příklepem ukryl ve výstroji.
     
    42:10
    Po průniku Hoťka po levém křídle střílel z prostoru před bránou Přerova Haas. Postava ale zasahovat nemusel. Puk skončil na zadním mantinelu, i když hostující útočník zakončoval ze slibné pozice.
     
    39:37
    Macuh předal kotouč Indrákovi, který si z pravé strany najel mezi kruhy a střelou švihem trefil tyčku Švančarovy branky!
     
    39:02
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí měli ponechanou výhodu po faulu na Dobšu a dokázali ji využít. Kratochvil zamíchal s pukem a předložit ho z pravé strany před bránu DAVIDU CHROBOČKOVI. Přerovský obránce zblízka zařídil, že Švančara počtvrté v zápase inkasoval. Chroboček se stejně jako Hanák a Březina trefil poprvé za přerovský A-tým. Asistence: Matouš Kratochvil a David Dobša.
     
    36:45
    K trestnému střílení se postavil Vrdlovec, Postava ale dobře přečetl jeho záměr a bekhendové zakončení po blafáku vytěsnil mimo bránu.
     
    36:45
    Ševčík poslal k ledu unikajícího Zemana a rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    33:50
    Ministr u obranné modré čáry přišel o puk a toho využil Doktor. Hostující útočník druhé formace vypálil příklepem z mezikruží, přes betony Postavy ale kotouč do sítě nedostal.
     
    32:49
    Odražený puk z pravé strany hned napálil na Švančaru Fencl, hostující brankář levým betonem vyrazil zakončení přerovského mladíka s vousy do rohu kluziště.
     
    26:57
    Domácí už jsou kompletní a Macuh rovnou z trestné lavice uháněl sám na Švančaru. Přerovský útočník nejprve provedl klamný manévr rameny a pak vystřelil mezi betony hostujícího brankáře. Chrániče nohou ale Švančara dokázal sklapnout k sobě včas a velkou možnost tak zneškodnil.
     
    24:54
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Macuh – 2 min., podrážení.
     
    24:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odskakují soupeři na rozdíl tří branek. Od modré čáry vystřelil Ševčík tak, že Švančara puk vyrazil pouze před sebe. V předbrankovém prostoru dobře pracoval Pechanec i DAVID BŘEZINA. Druhý jmenovaný pak dorazil puk do sítě. Březina se stejně jako předtím Hanák prosazuje poprvé za přerovské áčko. Asistence: Antonín Pechanec a Ondřej Ševčík.
     
    22:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci ale přece jen o dva góly vedou. Z kruhu totiž vystřelil švihem TOMÁŠ HANÁK a kotouč umístil pěkně do růžku frýdecké branky. Pro mladého obránce jde o první trefu za A-tým Zubrů. Asistence: David Dobša a Daniel Ministr.
     
    22:45
    Domácí mohli vést o dva góly. Sám před Švančarou se zjevil Tarnoczy, ale nedokázal jej prostřelit. To byla velká šance Zubrů!
     
    20:59
    Zeman udělal kličku do protipohybu přerovského bránícího hráče a pak křížným pasem našel najetého Dostálka. Proti střele odchovance Zubrů v dresu rysů se Postava včas přesunul a kotouč vyrazil mimo branku.
     
    19:20
    Nahození Tepera od pravého mantinelu a od modré čáry tečoval Dostálek. Kotouč nicméně usměrnil přímo do klečícího brankáře Zubrů. Postava se nyní dokázal dobře a hlavně včas přesunout na led.
     
    19:01
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    17:54
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Macuh – 2 min., podrážení.
     
    16:05
    Přihrávku Kratochvila bruslí přibrzdil frýdecký obránce. Klouzající puk si ale přesto dojel Dvořák a jeho křížná střela o kousek minula pravou tyč hostující branky.
     
    14:10
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Macháček – 2 min., hákování.
     
    10:01
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Kudělka – 2 min., sekání.
     
    07:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Útočná akce Zubrů pokračovala. Macuh našel zhruba z úrovně brankové čáry v prostoru mezi kruhy DANIELA INDRÁKA, jenž pro změnu nalezl volné místo v postavení Švančary. Kotouč prošel mezi betony brankáře rysů do sítě. Asistence: Rok Macuh.
     
    04:09
    Dostálek nahrál při útoku doleva Doktorovi, jehož ostré zakončení pokryl na hrudi Postava. Přerovský brankář se proti hostující možnosti stačil včas přesunout k tyčce.
     
    02:36
    Z pravé strany pronikl před bránu Ministr, jeho bekhendový pokus musel Švančara vyrážet betonem.

    Petr Komárek

    Góly a asistencie: 8. Indrák (Macuh), 23. Hanák (Dobša, Ministr), 25. Březina (Pechanec, Ševčík), 38. Chroboček (Kratochvil, Dobša) – 48. Žůrek (Kozlík)


    HC Zubr Přerov: Postava (Žurek) – Kudělka, Černý, Hrdinka, Chroboček, Ševčík, Krisl, Hanák, Gréč – Dvořák, Kratochvil, Doležal – Jan Svoboda, Pechanec, Březina – Indrák, Macuh, Fencl – Tarnoczy, Ministr, Dobša
    Tréner: Robert Svoboda

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Havránek, Teper, Zeleňák, Michálek, Adámek, Žůrek, Sova, Hrůzek – Haas, Vrdlovec, Machala – Dostálek, Zeman, Doktor – Klimša, Macháček, Hotěk – Matěj, Jobánek, Geidl – Kozlík
    Tréner: Martin Janeček

    Rozhodca: Blaha, Škach – Klimek, Voznička

    Diváci: 451