Brighton – Leicester 5:2 (kon.) | Manchester United – Arsenal 3:1 (kon.)
koniec
Brighton & Hove Albion
5:2 (2:2)
Leicester City
Nedeľa 04.09.2022, 15:00 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+7
    Brighton právě vstřelil branku! V samotném závěru zde máme ještě jeden přesný zásah domácích! ALEXIS MAC ALLISTER si vzal tento přímý kop na starosti. Samozřejmě pálil rovnou na bránu a jeho fantastická střela končí v levém horním růžku!
     
    90+3
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC:
    ze hřiště odchází Moisés Caicedo, přichází Billy Gilmour.

    ze hřiště odchází Solly March, přichází Tariq Lamptey.
     
    89
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC:
    ze hřiště odchází Leandro Trossard, přichází Pervis Estupiñán.
     
    84
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC:
    ze hřiště odchází Enock Mwepu, přichází Deniz Undav.
     
    72
    Střídání v týmu Leicester City:
    ze hřiště odchází Iheanacho, přichází Jamie Vardy.

    ze hřiště odchází Boubakary Soumaré, přichází Kiernan Dewsbury-Hall.

    ze hřiště odchází Tielemans, přichází Daniel Amartey.
     
    71
    Brighton právě vstřelil branku! Penalta je proměněna a domácí vedou ož o dva góly! ALEXIS MAC ALLISTER poslal balón doprostřed brány, zatímco gólman skočil do strany. Alexis Mac Allister si tak dnes zapisuje i regulérní gól.
     
    70
    Penalta pro domácí!
     
    68
    Danny Welbeck udržel těžký míč na útočné polovině, načež hledal Pascala Große, který ale dostal přihrávku na paty. Přesto se domácí dostali ke střele, když pálil Solly March, ale Danny Ward dokázal balón vyrazit!
     
    64
    Brighton právě vstřelil branku! Domácí měli v posledních minutách obrovský tlak, svému soupeři ani nepůjčovali balón. A dokázali toho využít. Pascal Groß vysunul LEANDRA TROSSARDA, který se trefuje křižnou střelou ke vzdálenější tyči!
     
    61
    Dobrá možnost Brightonu! Enock Mwepu se totiž uvolnil na levé straně vápna a zkoušel ránu na přední tyč. Danny Ward ale zasahuje!
     
    52
    Dlouho se to zkoumalo a branka domácího týmu pro ofsajd Welbecka neplatí!
     
    49
    V akci je ještě VAR!
     
    47
    Brighton právě vstřelil branku! Tak tohle byla jedním slovem nádhera fantastická trefa! James Justin odvrátil standardku jen k ALEXISU MAC ALLISTEROVI, jehož skvělá bomba končí v levém horním růžku!
     
    46
    Střídání v týmu Leicester City:
    ze hřiště odchází Barnes, přichází Timothy Castagne.
     
    42
    A hosté mohli jít klidně znovu do vedení! Ne penaltě se totiž dostal k povedené ráně hráč Leicesteru, ovšem Robert Sánchez předvedl fantastický zákrok!
     
    33
    Leicester právě vstřelil branku! Ojedinělá akce hostů končí gólem, na domácím stadionu je zase srovnáno! Youri Tielemans vyslal fantastický dlouhý balón za obranu, kam si naběhl PATSON DAKA, který střelou k tyči nedal gólmanovi šanci.
     
    29
    A mohlo to být klidně o dva přesné zásahy! Danny Ward si nedokázal zpracovat přihrávku a o míč ho na straně obral Danny Welbeck. Ten ale svým lobem trefuje horní sít!
     
    15
    Brighton právě vstřelil branku! Tak to je doslova neskutečný zápas! V patnácté minutě zde máme totiž otočení skóre zápasu, domácí vedou! Hostující obrana úplně propadla. Enock Mwepu posunul míč na MOISÉSE CAICEDA, jehož parádní bomba se zastavila až v síti.
     
    12
    Žlutá karta pro tým Brighton & Hove Albion FC (Alexis Mac Allister).
     
    10
    Brighton právě vstřelil branku! Neskutečné, je teprve desátá minuta, avšak my vidíme už druhou branku a domácí srovnávají stav duelu! Leandro Trossard si vzal dlouhý centr, načež míč poslal na Sollyho Marche. Ten si vyskočil nejvýše, trefil balón do těla LUKEA THOMASE, jenž si ho srazil do vlastní sítě.
     
    3
    Tak to je hodně zajímavý start hostů, naopak domácí musí už od prvních sekund dotahovat. Brighton hned vybojoval poměrně zajímavou standardku.
     
    1
    Leicester právě vstřelil branku! Tak to je rychlost jako hrom, hosté jdou do vedení už v první minutě! Patson Daka se uvolnil na levé straně, následně posunul míč na hranici malého vápna, kde byl úplně volný KELECHI IHEANACHO, jenž se v bez potíží trefuje.

    Dávid Švec

    Góly: 10. Thomas (vla.), 15. Caicedo (Mwepu), 64. Trossard (Groß), 71. Mac Allister (pen.), 90+7. Mac Allister – 1. Iheanacho (Daka), 33. Daka (Tielemans)

    Karty:   12. Mac Allister (BRN) – 3. Thomas (LEC)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 6:8.
    Brighton & Hove Albion: R. Sánchez – Veltman, Dunk (C), Webster – March (90+3. Lamptey), Caicedo (90+3. Gilmour), Mac Allister, Mwepu (84. Undav), Trossard (89. Estupiñán) – Groß, Welbeck.
    Náhradníci: Steele – Colwill, van Hecke, Alzate, Mitoma.

    Tréner: Graham Potter.

    Leicester City: D. Ward – Justin, Ndidi, Evans (C), Thomas – Soumaré (72. Dewsbury-Hall) – Daka, Tielemans (72. Amartey), Maddison, Barnes (46. Castagne) – Iheanacho (72. Vardy).
    Náhradníci: Iversen – Albrighton, N. Mendy, Praet, Pérez.

    Tréner: Brendan Rodgers.

    Rozhodca: Harrington – Long, Meredith