Vigo – Espanyol 2:2 (kon.) | Cadiz – Sociedad 0:1 (kon.) | Valencia – Girona 1:0 (kon.)
Almería – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
UD Almería
1:2 (1:0)
Real Madrid
Nedeľa 14.08.2022, 22:00Španielska LaLiga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Rodrigo Ely dostal ideálny center z priameho kopu do pokutového územia, mal aj dosť času. Gólová hlavička z toho nebola, chytil ju Thibaut Courtois.
     
    88
    Lucas Vázquez z pravej strany šestnástky prudko strieľal, Fernando loptu vyrazil pred seba, od vlastného spoluhráča smerovala lopta znova na bránku, no gólman Almeríe si poradil aj s touto "dorážkou".
     
    86
    Žltá karta pre tím UD Almería (Carlos Rojas).
     
    83
    Striedanie v tíme Real Madrid CF:
    z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Dani Ceballos.
    z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Dani Ceballos.
     
    81
    Striedanie v tíme UD Almería:
    z ihriska odchádza Íñigo Eguaras, prichádza Arnau Solà.
    z ihriska odchádza Kaiky, prichádza Carlos Rojas.
     
    75
    Real Madrid dal gól!
    DAVID ALABA pribehol ako striedajúci hráč na ihrisko pred štandardkou, zobral si loptu, položil si ju a prvým dotykom trafil nádherne do rohu bránky, od žrde ide lopta do siete. Fernando v úlohe štatistu a "Los Blancos" otáčajú skóre.
     
    74
    Striedanie v tíme Real Madrid CF:
    z ihriska odchádza Ferland Mendy, prichádza David Alaba.
     
    71
    Striedanie v tíme UD Almería:
    z ihriska odchádza Largie Ramazani, prichádza José Carlos Lazo.
     
    71
    Striedanie v tíme UD Almería:
    z ihriska odchádza Umar Sadiq, prichádza Dyego Sousa.
     
    66
    Žltá karta pre tím UD Almería (Curro Sánchez).
     
    61
    Real Madrid dal gól!
    Vinícius Júnior sa krásne dostal až do päťky, zakončenie mu ešte Fernando vyrazil, ale lopta sa odrazila a LUCAS VAZQUÉZ nasmeroval guľatý nezmysel do odkrytej časti bránky.
     
    58
    Striedanie v tíme Real Madrid CF:
    z ihriska odchádza Aurélien Tchouaméni, prichádza Eden Hazard.
     
    57
    Striedanie v tíme UD Almería:
    z ihriska odchádza Lucas Robertone, prichádza Curro Sánchez.
     
    55
    Karim Benzema dostal výbornú prihrávku do šestnástky, ľavačkou strieľal po zemi. Fernando vytiahol skvelý zákrok ľavou rukou, odrazenú loptu odvrátil Rodrigo Ely, ktorého fauloval Toni Kroos, zasiahol ho v snahe o dorážku niekde k hlave alebo do vrchnej časti chrbta.
     
    53
    Federico Valverde dostal center na pravú stranu šestnástky, zakončenie volejom nasmeroval do Fernanda. Na druhej strane Umar Sadiq prešiel okolo štyroch hráčov, z uhlu strieľal priamo do Courtoisa.
     
    50
    Samuel Costa prudko vystrelil z diaľky, pokus letel tesne nad trávnikom a len o milimetre minul pravú žrď bránky Courtoisa.
     
    48
    Vinícius Júnior videl, že brankár Fernando stojí trochu vyššie a preto sa ho pokúsil prehodiť. Tesne prestrelil bránku, lopta išla iba tesne nad brvno.
     
    46
    Striedanie v tíme Real Madrid CF:
    z ihriska odchádza Eduardo Camavinga, prichádza Luka Modrić.
     
    44
    Toni Kroos si krásne na hranicu šestnástky zasekol súpera, ľavačkou načasoval prihrávku za obrancov pred päťku a osamotený Lucas Vázquez z voleja vyrovnáva. Radosť netrvala dlho, španielsky futbalista sa nachádzal v ofsajde.
     
    41
    Žltá karta pre tím UD Almería (Umar Sadiq).

    Žltá karta pre tím Real Madrid CF (Eduardo Camavinga).
     
    40
    Až jedenásty roh Realu Madrid prináša naozaj veľké nebezpečenstvo, pretože Antonio Rüdiger sa ocitol voľný na päťke, ideálne na neho smerovala lopta. Hlavičku k žrdi však Fernando vytesnil svojim ôsmym zákrokom.
     
    37
    Vinícius Júnior sa zľava dostal k lopte za obranu, z uhlu smeroval sám na Fernanda. Ten proti nemu vytiahol veľmi dôležitý zákrok.
     
    20
    Center Kroosa z rohu sa odrazil v šestnástke presne na nohu Benzemu, ten volejom zostrelil Babića, ktorého napálil do hlavy. Obranca domácich je v poriadku.
     
    16
    Federico Valverde už s treťou strelou, prudký pokus defenzíva Almeríe pustila na bránku, Fernando predviedol veľmi dobrý zákrok.
     
    13
    Aurélien Tchouaméni stratil loptu na vlastnej polovici, potiahol ju na hranicu šestnástky a strieľal cez stopérov iba o niekoľko milimetrov nad brvno!
     
    10
    Vinícius Júnior poslal zľava veľmi dobrý center do nábehu Benzemovi, ktorý zakončil cez mladého obrancu Kaikyho iba kúsok nad brvno.
     
    6
    Almería dala gól!
    Nováčik ide proti majstrovi do rýchleho vedenia. Stopérska dvojica Nacho Fernández a Antonio Rüdiger sa nedohodla ideálne, prišla dobrá prihrávka vzduchom za obranu, LARGIE RAMAZANI ušiel a prudkým pokusom k žrdi otvára skóre.

    Matej Kubove

    Góly: 6. Ramazani – 61. L. Vázquez, 75. Alaba

    Karty:   41. Sadiq (ALM), 66. C. Sánchez (ALM), 86. Rojas (ALM) – 41. Camavinga (REA)


    UD Almería: Fernando – Brandáriz, Kaiky (81. Rojas), Ely, Babić (C), Akieme – S. Costa, Eguaras (81. Solà), Robertone (57. C. Sánchez) – Ramazani (71. Lazo), Sadiq (71. Sousa).
    Náhradníci: Fuoli – Centelles, Appiah, Portillo.

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Rüdiger, Nacho Fernández, Mendy (74. Alaba) – Camavinga (46. Modrić), Tchouaméni (58. Hazard), Kroos (83. Ceballos) – Valverde, Benzema (C), Vinícius Júnior (83. Ceballos).
    Náhradníci: Lunin, López IV – Asensio, Casemiro, Díaz, Militao.