Vigo – Espanyol 2:2 (kon.) | Cadiz – Sociedad 0:1 (kon.) | Valencia – Girona 1:0 (kon.)
Almería – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
UD Almería
1:2 (1:0)
Real Madrid
Nedeľa 14.08.2022, 22:00Španielska LaLiga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    75
    Real Madrid dal gól!
    DAVID ALABA pribehol ako striedajúci hráč na ihrisko pred štandardkou, zobral si loptu, položil si ju a prvým dotykom trafil nádherne do rohu bránky, od žrde ide lopta do siete. Fernando v úlohe štatistu a "Los Blancos" otáčajú skóre.
     
    61
    Real Madrid dal gól!
    Vinícius Júnior sa krásne dostal až do päťky, zakončenie mu ešte Fernando vyrazil, ale lopta sa odrazila a LUCAS VAZQUÉZ nasmeroval guľatý nezmysel do odkrytej časti bránky.
     
    6
    Almería dala gól!
    Nováčik ide proti majstrovi do rýchleho vedenia. Stopérska dvojica Nacho Fernández a Antonio Rüdiger sa nedohodla ideálne, prišla dobrá prihrávka vzduchom za obranu, LARGIE RAMAZANI ušiel a prudkým pokusom k žrdi otvára skóre.

    Matej Kubove

    Góly: 6. Ramazani – 61. L. Vázquez, 75. Alaba

    Karty:   41. Sadiq (ALM), 66. C. Sánchez (ALM), 86. Rojas (ALM) – 41. Camavinga (REA)


    UD Almería: Fernando – Brandáriz, Kaiky (81. Rojas), Ely, Babić (C), Akieme – S. Costa, Eguaras (81. Solà), Robertone (57. C. Sánchez) – Ramazani (71. Lazo), Sadiq (71. Sousa).
    Náhradníci: Fuoli – Centelles, Appiah, Portillo.

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Rüdiger, Nacho Fernández, Mendy (74. Alaba) – Camavinga (46. Modrić), Tchouaméni (58. Hazard), Kroos (83. Ceballos) – Valverde, Benzema (C), Vinícius Júnior (83. Ceballos).
    Náhradníci: Lunin, López IV – Asensio, Casemiro, Díaz, Militao.