Č. Budějovice – Slovácko 2:2 (kon.) | Jablonec – Slavia 2:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 2:1 (kon.)
Sparta Praha – Sigma Olomouc 2:0 (kon.)
koniec
FK Jablonec
2:3 (0:1)
SK Slavia Praha
cz Nedeľa 14.08.2022, 16:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Česká FORTUNA:LIGA • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    73
    Jablonec právě vstřelil branku! Jako blesk z čistého nebe přichází další jablonecká korekce. Pavel Šulc vyslal nenápadnou střelu pravačkou z hranice pokutového území, míč se ovšem po cestě výrazně otřel o tečujícího JANA CHRAMOSTU a zakutálel se do sítě do protipohybu Mandouse!
     
    61
    Slavia právě vstřelila branku! K Petru Ševčíkovi se na hranici pokutového území vrátil odražený míč. Ševčík ho poslal do okolí penaltového puntíku na střídajícího IBRAHIMA TRAORÉHO, který z otočky neomylně zamířil mimo dosah Jana Hanuše! Slavia vede znovu o dva góly.
     
    55
    Jablonec právě vstřelil branku! To je neuvěřitelné! Domácí měli k dispozici volný přímý kop ze stejného místa, z kterého v prvním poločase skóroval Usor. Míč si postavil MATĚJ POLIDAR a exkluzivní levačkou, která se navíc otřela o břevno, vrátil Jablonec do hry.
     
    50
    Slavia právě vstřelila branku! Sešívání si vytvořili tlak v pokutovém území. Jeden ze slávistů pak vracel míč z ostrého úhlu před branku a gólman JAN HANUŠ si ho nešťastně srazil za svá záda. Pro jabloneckého brankáře je to velká kaňka na doposud skvělý výkon.
     
    8
    Slavia právě vstřelila branku! K exekuci volného přímého kopu se postavil MOSES USOR a nádhernou levačkou z přibližně dvaceti metrů poslal míč za plachtícího Hanuše! Pražané přesilovku využili nejrychleji, jak jen to bylo možné.

    Ondřej Belák

    Góly: 55. Polidar, 73. Chramosta (Šulc) – 8. Usor, 50. Hanuš (vla.), 61. Traoré (P. Ševčík)

    Karty:   25. Jovović (JAB), 37. Sejk (JAB) – 34. Schranz (SLA), 90+5. Mandous (SLA)   6. Surzyn (JAB)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:12.
    FK Jablonec: Hanuš – Surzyn, Hübschman (C), Heidenreich, Polidar – Šulc (86. Malínský), Kratochvíl, Považanec, Houska (71. Kubista), Jovović (65. Černák) – Sejk (65. Chramosta).
    Náhradníci: Richter – Štěpánek, V. Kadlec, Krob, Pleštil.

    SK Slavia Praha: Mandous (C) – Masopust (78. Olayinka), Kačaraba (60. Holeš), Santos, D. Jurásek – Usor (46. Šmiga), P. Ševčík (64. Hromada), Tiéhi, M. Jurásek – Tecl, Schranz (46. Traoré).
    Náhradníci: O. Kolář – Ousou, Douděra, Lingr, Icha, Kricfaluši.

    Rozhodca: Szikszay – Mokrusch, Váňa.

    Diváci: 5 238