Švajčiarsko – Česko 0:4 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Česko
cz Štvrtok 28.07.2022, 16:00 • Vaillant Arena, Davos • Reprezentácia do 17 rokov
Partner:
    51:30 Matěj VOJÁČEK - 0:4
     
    51:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Galvas si sjel k levému mantinelu, odkud nabil pod sebe Curranovi, jehož tvrdou ránu tečoval mImo dosah překvapeného Kirsche MATĚJ VOJÁČEK. Asistence: Maxmilian Curran a Tomáš Galvas.
    37:35 Josef TEPLÝ - 0:3
     
    37:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Eismannova družina dělá další důležitý krok směrem k vítězství! Josef Teplý vystihl nahrávku a rozjel JOSEFA TEPLÉHO. Šestnáctiletý útočník ujel poslednímu obránci a gólmana propálil tvrdou ránou pod břevno. Asistence: Matěj Vojáček.
    07:45 Samuel DRANČÁK - 0:2
     
    07:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dva góly! Lukáš Král se krásně prosmýkl kolem svého osobního strážce a zprava nabídl puk před bránu SAMUELU DRANČÁKOVI, jenž z bezprostřední blízkosti poslal kotouč za Kirsche. Asistence: Lukáš Král.
    03:04 Jakub GALNOR - 0:1
     
    03:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jsou za aktivitu v úvodu odměněni vedoucím gólem! Rána Currana z levého kruhu ještě v bráně neskončila, avšak volný puk si našel JAKUB GALNOR, který již dokázal rozvlnit síť. Asistence: Maxmilian Curran.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 4. Galnor (Curran), 8. Drančák (Král), 38. Teplý (Vojáček), 52. Vojáček (Curran, Galvas)


    Švajčiarsko: Kirsch (McNutt) – Muggli (C), Kurt, Ustinkov, Meier, Sansonnens, Richard, Moser, Johnson – Bosson, Antenen, Wehrli – Villard, Reber, Saladin – Forget, Wey, Giger – Thul, Keller, Ponzetto.
    Tréner: Patrick Schöb

    Česko: Milota (Uherek) – Jiříček, Sedláček, Šmerda, Galvas, Zielinski, Švec, Chaloupka – Veselský, Titlbach, Klíma – Teplý, Benák, Kubiesa (C) – Florýk, Drančák, Král – Galnor, Curran, Vojáček – Jung.
    Tréner: Václav Eismann

    Rozhodca: Weber, Arpagaus – Gurtner, Allenspach