Rayo Vallecano – Levante 2:4 (kon.) | Real Madrid – Real Betis 0:0 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
2:4 (1:3)
Levante UD
cz Piatok 20.05.2022, 21:00Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    77
    Levante právě vstřelilo branku! Levante přidává čtvrtou branku a prakticky si zajišťuje dnešní triumf! COKE si naběhl na centr z přímého kopu a po závaru na malém vápně dostal míč za čáru! Zkušený hráč dnes navíc v dresu Levante nastupuje naposledy.
     
    63
    Vallecano právě vstřelilo branku! Je sníženo! K exekuci pokutového kopu se postavil SERGI GUARDIOLA a s přehledem penaltu proměnil!
     
    45+1
    Levante právě vstřelilo branku! Domácí celek je v závěru prvního poločasu naprosto mimo hru a hosté rychle přidávají třetí zásah! GONZALO MELERO si udělal prostor na hranici vápna a technickým obstřelem rozvlnil síť!
     
    45
    Levante právě vstřelilo branku! Levante v závěru prvního poločasu otáčí výsledek dnešního souboje! Příliš mnoho prostoru dostal na levé straně hřiště José Luis Morales, který předložil míč na malé vápno a osamocený ROGER MARTÍ se nemýlil!
     
    27
    Levante právě vstřelilo branku! Je vyrovnáno! Hostující Levente udeřilo jako blesk z čistého nebe! GONZALO MELERO si ve vápně naskočil na prudký centr z levé strany a krásnou hlavičkou usměrnil míč do dolního rohu!
     
    19
    Vallecano právě vstřelilo branku! Po další rychlé akci už se favorizované Rayo Vallecano dostává do vedení! ÁLVARO GARCÍA prošel z levé strany do vápna, dovolil si kličku na malém vápně a procedil míč pod gólmanem do sítě!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 19. García V, 63. Guardiola (pen.) – 27. Melero (Saracchi), 45. Martí (Morales), 45+1. Melero, 77. Coke

    Karty:   55. Bardhi (LVN), 76. Postigo (LVN), 87. Vezo (LVN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 8:12.
    Rayo Vallecano: Zidane – Balliu, Suárez II (62. Comesaña), Catena, Rodrígues (83. A. Asensio) – Valentín, López III – Bébé (72. Falcao), Nteka, García V – Guardiola (72. Sylla).
    Náhradníci: Dimitrievski – Ciss, García X, M. Hernández, Maraš, M. Navarro, Palazón.

    Levante UD: Cárdenas – Coke (85. Vezo), Pier, Postigo, Saracchi (65. Miramón) – Cantero, Radoja, Melero (46. Pepelu), Bardhi – Martí (65. Pubill), Morales.
    Náhradníci: Cuñat, Primo – Cáceres, Faraj, Kočorašvili, Leal.