Námestovo – Rohožník 0:1 (kon.) | B. Bystrica – Humenné 3:0 (kon.) | Skalica – Slovan Bratislava U21 3:0 (kon.)
Podbrezová – Bardejov 7:1 (kon.) | Košice – Žilina B 2:1 (kon.) | Šamorín – Dubnica 4:0 (2.pol)
Púchov – Trebišov 2:0 (kon.) | KFC Komárno – Petržalka 6:0 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
7:1 (3:1)
Partizán Bardejov
Piatok 13.05.2022, 17:00 • Zelpo Aréna • MONACObet liga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Podbrezová dala gól!
    Neuveriteľná strelecká forma Podbrezovej nemá konca. Deravá obrana hostí zabudla na trojicu hráčov, loptu potiahol Breznanik, poslal ju na Paraja a ten zasa na JOZEFA ŠPYRKU, ktorý pridal ďalší klinec do rakvy súpera.
     
    85
    Podbrezová dala gól!
    Na začiatku akcie bol Michal Breznanik, ktorý uchmatol loptu spoluhráčovi a potvrdil predošlé slová, že chce dať veľmi gól. Brankár jeho pokus len vyrazil, dostal sa k lopte PETER KOVÁČIK, ktorý ju posiela po šiestykrát do siete.
     
    73
    Podbrezová dala gól!
    Ďalšia rana pre zdecimovaný Bardejov. Kováčik dokázal loptu udržať v hre pri bránkovej čiare, poslal ju do veľkého vápna, kde sa jej zmocnil VLADIMÍR KUKOĽ a nekompromisne pod brvno zavesil.
     
    62
    Podbrezová dala gól!
    Neuveriteľná diera v obrane Bardejova. Na pravej strane sa k dlhej nakopnutej lopte dostal Kováčik, posunul ju pred prázdnu bránu MAREKOVI KUZMOVI a najlepší strelec druhej ligy zveľadil svoje štatistiky, a to mal vedľa seba ešte Breznanika.
     
    42
    Podbrezová dala gól!
    Obrovská diera v obrane Partizánu Bardejov. K lopte sa na ľavej strane dostal Kuzma. V prečíslení dvoch na jedného sa najlepší strelec druhej ligy rozhodol pre zakončenie. Brankár Čikoš loptu vyrazil, ale rovno pred voľného ROLANDA GALČÍKA, ktorý ju do prázdnej brány "doklepol."
     
    27
    Bardejov dal gól!
    Hostia z ničoho nič udreli. K lopte sa dostal RICHARD ŽUPA, využil dieru v obrane, potiahol loptu a peknou umiestnenou strelou nedal Ludhovi šancu.
     
    25
    Podbrezová dala gól!
    Domáci sa dočkali ďalšieho zásahu. Do veľkého vápna sa dostal Ďatko, obrana hostí pôsobila úplne odovzdane a urobila sériu chýb. Ďatko ešte našiel PETRA KOVÁČIKA, ktorý presnou strelou k ľavej žrdi pridáva druhý gól.
     
    15
    Podbrezová dala gól!
    Železiari sa dočkali. Krásny prienik predviedol DANIEL PAVÚK, loptu si pred šestnástkou potiahol a pravačkou, nechytateľne k ľavej žrdi, rozvlnil sieť súpera.

    Milan Gončár


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím Partizán Bardejov. Viac informácií tu.

    Góly: 15. Pavúk, 25. Kováčik, 42. Galčík, 62. Kuzma, 73. Kukoľ, 85. Kováčik, 90. Špyrka – 27. Župa

    Karty:   60. Bartoš (POD) – 69. Adekuoroye (BAR)


    FK Železiarne Podbrezová: Ludha (C) – Bartoš, Godál (46. Bakaľa), Oravec, Ďatko (46. Breznanik), Grendel (46. Špyrka), Paraj, Kováčik, Galčík (71. Issa), Kuzma, Pavúk (71. Kukoľ).
    Náhradníci: Rehák – Breznanik, Issa, Barbora, Špyrka, Kukoľ, Bakaľa.

    Tréner: Roman Skuhravý

    Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko (C) – Adekuoroye, Kuc, Cmiljanović, D. Lukáč (49. N. Ristovski), Jurčišin, Župa (74. M. Lukáč), Dopater, Horváth, Brenkus (80. Csáno), Panadić.
    Náhradníci: Fojtíček – Kuhajdík, N. Ristovski, Csáno, M. Lukáč.

    Tréner: Jaroslav Galko

    Rozhodca: Ježík – Weiss, Železňák.