Sociedad – Cadiz 3:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Villarreal 1:5 (kon.) | Real Madrid – Levante 6:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
6:0 (4:0)
Levante UD
Štvrtok 12.05.2022, 21:30Španielska LaLiga • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    83
    Real Madrid dal gól!
    VINÍCIUS JÚNIOR skompletizoval čistý hattrick. Dostal prihrávku od Joviča na šestnástku, natlačil sa cez Postiga na roh päťky a namieril medzi žrď a Cárdenasa. Dnes to je zápas tohto mladého Brazílčana.
     
    68
    Real Madrid dal gól!
    Luka Modrić skvostnou kolmicou poslal loptu na Karima Benzemu pred bránku. Francúz totálne zamotal Cárdenasa, okolo neho ešte prihral a gól strelil VINÍCIUS JÚNIOR, ktorý mal pred sebou prázdnu bránku. Ďalší krásny moment "Bieleho baletu".
     
    45
    Real Madrid dal gól!
    VINÍCIUS JÚNIOR si narazil loptu s Modrićom, ktorý mu prihral k päťke, tam si Brazílčan ešte posunul guľatý nezmysel a zblízka nedal šancu Cárdenasovi. "Los Blancos" vedú po polčase už o štyri góly, každý strelil iný hráč.
     
    34
    Real Madrid dal gól!
    Luka Modrić z pravej strany šestnástky kopol loptu pred bránku do malého vápna a RODRYGO zareagoval najlepšie pred obrancami i Cárdenasom.
     
    19
    Real Madrid dal gól!
    Po rohu na krátko sa lopta zľava centrom dostala do malého vápna, kde síce skákal aj Jesús Vallejo, lenže pred ním nechytateľne hlavičkoval KARIM BENZEMA.
     
    13
    Real Madrid dal gól!
    Rýchly brejk a domáci idú do vedenia. Trafil sa netradičný strelec FERLAND MENDY, ktorý dostal prihrávku za obranu a v zakončení si poradil rutinérsky, trafil to k žrdi.

    Matej Kubove

    Góly: 13. Mendy, 19. Benzema, 34. Rodrygo, 45. Vinícius Júnior, 68. Vinícius Júnior, 83. Vinícius Júnior

    Karty:   43. Camavinga (REA) – 66. Martí (LVN)


    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Nacho Fernández (83. Gila), J. Vallejo, Mendy – Valverde (75. P. González), Camavinga, Modrić (75. Kroos) – Rodrygo (63. M. Díaz), Benzema (C) (75. Jović), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Fuidias – Casemiro, Militao.

    Levante UD: Cárdenas – Miramón, Pier (79. Vezo), Cáceres (39. Campaña), Postigo, Son – Radoja (39. Bardhi), Pepelu, Melero (57. Cantero) – Goméz (57. Martí), Morales (C).
    Náhradníci: Ai. Fernández – Coke, Ó. Duarte, Malsa, Pubill, Saracchi, Vukčević.