Plzeň – Slovácko 3:1 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 4:3 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
4:3 (3:2)
SK Slavia Praha
cz Nedeľa 24.04.2022, 19:00 • Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA - Skupina o titul • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    73. Ondřej KÚDELA - 4:3
     
    73
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní stále nesložili zbraně a znovu se dostávají na dostřel! Po rohovém kopu zůstala Slavia na útočné polovině a nakonec se do balonu opřel ONDŘEJ KÚDELA, jehož parádní rána se od tyče odrazila za brankovou čáru.
    58. Adam VLKANOVA - 4:2
     
    58
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradec Králové předvedl ukázkový brejk, po kterém přidal čtvrtý gól! Akci táhl středem hřiště Kubala, jenž přešel s míčem střed hřiště a před vápnem elegantní patičkou uvolnil ADAMU VLKANOVU. Ten si srovnal balon na levačku a poté propálil vše, co mu stálo v cestě.
    40. Daniel FILA - 3:2
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují a Slavia je opět na dostřel! Schranz dostal na pravé straně spoustu času na to, aby zvedl hlavu a poslal do vápna nadýchaný centr. Ten si na zadní tyči našel DANIEL FILA, jenž v těžké pozici dokázal nasměrovat míč za Vízkova záda.
    35. Jakub KUČERA - 3:1
     
    35
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    V Lokotrans Aréně se dějí velké věci! Votroci se hned po rozehávce Slavie zmocnili balonu a vydali se s ním dopředu. Po autu Novotného se pak k míči dostal JAKUB KUČERA, jenž krásnou střelou na zadní tyč nedal Kolářovi šanci.
    34. Filip KUBALA - 2:1
     
    34
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradec Králové podruhé v utkání odskakuje svému soupeři na rozdíl jednoho gólu! Klíma potáhl balon středem hřiště a poté ho prostrčil na FILIPA KUBALU, jenž propálil bezmocného Koláře.
    19. David JURÁSEK - 1:1
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní velmi rychle srovnávají stav zápasu! Hosty inkasovaná branka nakopla a v posledních minutách svého soupeře hodně zatlačili. Z tohoto obléhání vyplynul přesný centr Olayinky, který si na zadní tyči našel DAVID JURÁSEK. Ten se do míče opřel z voleje a poslal ho za záda Vízka.
    13. Daniel VAŠULÍN - 1:0
     
    13
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Votroci se ve třinácté minutě ujímají vedení! Pokutový kop si vzal na starost DANIEL VAŠULÍN, jenž poslal Koláře na opačnou stranu a penaltu bezpečně proměnil.

    Jáchym Tůma

    Góly: 13. Vašulín (pen.), 34. Kubala (Jakub Klíma), 35. J. Kučera, 58. Vlkanova (Kubala) – 19. Jurásek (Olayinka), 40. Fila (Schranz), 73. Kúdela

    Karty:   47. J. Kučera (HKR), 90+6. Leibl (HKR) – 12. Hovorka (SLA), 90+6. Talovierov (SLA)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 1:2. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:11.
    FC Hradec Králové: Vízek – Jakub Klíma, J. Král, Leibl – Mejdr, J. Kučera, Kodeš, F. Novotný – Vlkanova (C) (83. J. Rada) – Kubala (90. Prekop), Vašulín (77. Soukeník).
    Náhradníci: Mach – P. Dvořák, Rybička, Prekop, Harazim, J. Rada, Soukeník.

    Tréner: Miroslav Koubek

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bah, Hovorka (72. Kúdela), Kačaraba, Jurásek (84. Talovierov) – Holeš, Provod (59. Sor) – Schranz (46. Traoré), Lingr, Olayinka (C) (59. Plavšić) – Fila.
    Náhradníci: Mandous – Talovierov, Kúdela, Plavšić, Sor, Hromada, Traoré.

    Tréner: Jindřich Trpišovský

    Rozhodca: Ladislav Szikszay – Tomáš Mokrusch, Dan Vodrážka