Chrudim – Žižkov 0:0 (kon.) | Dukla Praha – Varnsdorf 0:1 (kon.) | Třinec – Sparta B 2:2 (kon.)
Vyškov – Brno 0:2 (kon.) | Jihlava – Prostějov 1:0 (kon.) | Opava – Příbram 1:1 (kon.)
Vlašim – Ústí n. L. 3:0 (kon.) | Líšeň – Táborsko 1:1 (kon.)
koniec
FK Třinec
2:2 (2:2)
AC Sparta Praha B
cz Sobota 23.04.2022, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Třinec bude dohrávat v deseti. Hýblova hrubka na vlastní polovině skončila nedovoleným zákrokem, Sparta se dostala do úniku a Bolfovi nezbývalo nic jiného než faulovat. Za faul v gólové situaci je vyloučen.
     
    90+2
    Javůrek dostal žlutou kartu za protesty, když z lavičky vyčinil rozhodčímu za to, že Hýblův běžný zákrok posoudil jako faul.
     
    83
    Faul na Reného Dedič na polovině hřiště se nelíbil brankáři Sparty Kotkovi, ke kterému doběhl rozhodčí Orel a udělil mu žlutou kartu.
     
    70
    Omasta parádně vybojoval míč pro spoluhráče, pak ho dostal zpět a ve středu pole jej stáhl k zemi Večerka. Hostující hráč inkasoval žlutou kartu.
     
    54
    Gabriel oběma rukama na půlící čáře stáhl na zem Kaniu, ale vzhledem k tomu, že hráč Sparty viděl před malou chvíli žlutou kartu, dostal od rozhodčího milost. Žlutou kartu naopak dostal za protesty trenér Zbončák.
     
    52
    Gabriel trochu ostře fauloval třineckého hráče a uviděl žlutou kartu.
     
    48
    Po zákroku Juřeny na jednoho hostujícího hráče se hosté dožadovali červené karty, ale rozhodčí Orel byl mírnější a udělil třineckému hráči žlutou kartu.
     
    39
    Po přihrávce Bolfa se probíjel Juřena, ale přes dvojici obránců nepřešel. Omasta házel dlouhý aut, jenže Dedič byl dobře pokrytý. Následoval centr Omasty, do kterého se položil rybičkou Javůrek a vystřelil na branku. Třinečtí docílili gólu, ale atakující Dedič fauloval zasahujícího brankáře. Třinecký hráč dostal za faul na gólmana žlutou kartu.

    Igor Mainka

    Góly: 5. Juřena, 34. Dedič – 17. Kozák, 28. Kozák

    Karty:   39. Dedič (TRI), 48. Juřena (TRI), 54. Zbončák (TRI), 90+2. Javůrek (TRI) – 52. A. Gabriel (SPB), 70. Večerka (SPB), 83. Kotek (SPB)   90+3. Bolf (TRI)


    FK Třinec: Hasalík – Bolf, Szewieczek, Foltyn, Javůrek (78. Hýbl) – Omasta, Habusta (C), Machuča, Kania (78. Petráň) – Dedič, Juřena.
    Náhradníci: Paleček – Hýbl, Buneš, Weber, Samiec, Petráň, Klusák.

    Tréner: Zbončák.

    AC Sparta Praha B: Kotek – Tvaroh, Gelašvili, Večerka, Polidar – A. Gabriel, Piško, Pudhorocký (89. Vydra), Dudl – Kozák (85. Holoubek) – Turyna (C).
    Náhradníci: Tůma – L. Vácha, Červak, Žížala, Holoubek, Šilhart, Vydra.

    Tréner: Horňák.

    Rozhodca: Orel – Žurovec, Dobrovolný.

    Diváci: 396