Podbrezová – Púchov 4:0 (kon.) | Košice – Šamorín 0:0 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
4:0 (1:0)
MŠK Púchov
Piatok 01.04.2022, 17:00 • Zelpo Aréna • MONACObet liga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Na opačnej strane pekná strela Galčíka. Strelčík ju bravúrne vyrazil. Domáci fanúšikovia si pýtajú ďalší gól.
     
    86
    Obrovská šanca Púchova, ale absolútne nepochopiteľný záver akcie. K lopte sa dostal Štefan Holiš a hoci sa mu núkal úplne voľný spoluhráč Krčula, striedajúci hráč sa rozhodol sám zakončiť spoza šestnástky, avšak úplne mimo. Krčula sa naň poriadne hneval, čo mu dal "vyžrať." Nečudujeme sa.
     
    85
    Striedanie MŠK Púchov. Skončil Erik Pucheľ, prišiel Tomáš Kopiš.
     
    84
    Vladimír Barbora si počínal v jednom zo súbojov nedovolene a vidí žltú kartu.
     
    83
    Z rohu sa domáci nepresadili. Naopak, na opačnej strane sa k zakončeniu dostal spomínaný Krčula, ďalekonosný pokus narobil Ludhovi problémy, ktorý strelu iba vyrazil. Bol to však pekný futbalový moment.
     
    80
    Domáci zadák si počínal nedovolene a dostal žltú kartu.
     
    78
    Striedanie FK Železiarne Podbrezová. Dohral Samuel Ďatko, prišiel Vladimír Barbora.
     
    75
    Issa vybojoval loptu, obišiel aj brankára, ale dostal sa trošku z uhla. Napriek tomu mohol nahrať, ukazovali sa mu niekoľkí spoluhráči. Legionár tmavej pleti sa ale ulakomil, zakončoval sám, ale mimoriadne nepresne. Na opačnej strane brejk, ktorý sa skončil rohovým kopom.
     
    73
    Dnešné stretnutie sleduje 412 divákov.
     
    71
    Púchov sa predsa len osmelil. Krčula našiel centrom voľného Holiša, ktorý hlavou z dobrej pozície tesne minul priestor troch žrdí. Každopádne, najväčšia šanca hostí po zmene strán.
     
    66
    Striedanie FK Železiarne Podbrezová. Dohral Marek Kristián Bartoš, prišiel Mikuláš Bakaľa.
     
    65
    Podbrezová dala gól!
    Zdá sa, že hostia úplne rezignovali. Issa sa na ľavej strane presadil a hoci sa zdalo, že lopta skončí v aute, dokázal nájsť pred bránou úplne voľnú dvojicu hráčov. Šikovnejší v zakončení bol ROLAND GALČÍK, ktorý do prázdnej pridal štvrtý gól.
     
    63
    Zdá sa, že akékoľvek útočné snahy Púchova sú otupené. Výsledok hovorí jasnou rečou a domáci sa konečne bavia futbalom. Bartoš teraz pekne našiel Pavúka, ale Strelčík ho vychytal.
     
    60
    Podbrezová dala gól!
    Po hodine hry prišiel najkrajší moment zápasu. K lopte sa dostal ERIK GRENDEL, obrana súpera mu nechala množstvo času i priestoru a skúsený stredopoliar nádherným gólom spoza šestnástky rozjasal tribúny.
     
    59
    Striedanie MŠK Púchov. Dohral Daniel Hundák, prišiel Štefan Holiš.
     
    58
    Veľmi pekným prienikom sa prezentoval Patrik Krčula, ale dostal sa trošku z uhla. Napriek tomu zakončil k bližšej žrdi a Ludha musel vyraziť na roh.
     
    55
    Podbrezová dala gól!
    Tak predsa sa domáci dočkali aj druhého gólu. Loptu poslal vonkajším priehlavkom na nabiehajúceho MAREKA KUZMU Erik Grendel. Bývalému hráčovi Dubnice ešte zavadzal Issa, ale skúsený zakončovateľ to rutinérsky zvládol a šikovne prekonal brankára Púchova.
     
    46
    Zdá sa, že spokojný nie je ani tréner domácich Roman Skuhravý. Ten urobil tri zmeny. Odišli Jozef Špyrka, Vladimír Kukoľ a Michal Breznanik. Prišli Erik Grendel, Roland Galčík a Issa Adekunle.
     
    45+1
    Hrať budeme ešte jednu minútu.
     
    43
    Šanca Púchova a znovu v nej bol Michlík. Jeho pekná strela spoza šestnástky minula ľavú Ludhovu tyč. Každopádne, bola to sľubná pozícia.
     
    40
    Striedanie MŠK Púchov. Dohral Tomáš Kubík, prišiel Slavomír Kapusniak.
     
    38
    Obrovská šanca Púchova. Séria veľkých domácich chýb sa takmer skončila gólom. Michlík sa dostal k lopte, mal veľa času i priestoru, ale lopta bola tečovaná a len tesne minula cieľ.
     
    36
    Obrovská chyba Podbrezovej. Dlhú loptu do vápna nešikovne odvracal Kuzma a takmer bol z toho vlastný gól. Vidieť, že Marekovi to viac ide na opačnej strane ihriska.
     
    33
    Ludha zaváhal, keď jeho vybehnutie súper vystihol. Lopta sa ale odrazila ďaleko od ktoréhokoľvek hráča Púchova. Na opačnej strane nespracoval dlhú loptu Pavúk.
     
    22
    Podbrezová dala gól!
    Domáci pretavili zvýšenú aktivitu na úvodný gól. Marek Kuzma sa aj so šťastím dostal k lopte, rútil sa sám na bránu, ale stihol nezištne nahrať BORISOVI GODÁLOVI, ktorý nemal problém zakončiť do úplne voľnej brány.
     
    18
    Došlo na moje slová. Priamy kop Špyrku našiel na vzdialenejšej žrdi Bartoša, ktorý hlavou minul pravú tyč brány. Bola to najväčšia šanca favorita v dnešnom stretnutí.
     
    13
    Žltá karta MŠK Púchov. Ondřej Ullman ťahal súpera za dres a rozhodca bol nemilosrdný.
     
    7
    Šanca Púchova. Na ľavej strane sa pekne predral jeden z hráčov MŠK, prízemnou prihrávkou hľadal v pätke Hundáka, ktorý tiesnený a v páde krkolomne zakončil. Ludha poľahky kryl.

    Milan Gončár


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Púchov. Viac informácií tu.

    Góly: 22. Godál, 55. Kuzma, 60. Grendel, 65. Galčík

    Karty:   80. Godál (POD), 84. Barbora (POD) – 13. Ullman (PUC)


    FK Železiarne Podbrezová: Ludha (C) – Bartoš (66. Bakaľa), Godál, Oravec, Ďatko (78. Barbora), Špyrka (46. Grendel), Paraj, Kukoľ (46. Galčík), Breznanik (46. Issa), Kuzma, Pavúk.
    Náhradníci: Rehák – Galčík, Bakaľa, Grendel, Issa, Barbora, Tatar.

    Tréner: Roman Skuhravý.

    MŠK Púchov: Strelčík – Kubík (40. Kapusniak), Da Silva, Straňák, Mráz (C), Ullman, Pavlovčík, Michlík, Pucheľ (85. Kopiš), Krčula, Hundák (59. Holiš).
    Náhradníci: P. Pilný – Lacko, Kopiš, Holiš, Šeroň, Chupáň, D. Pilný, Kubík, Kapusniak, Pavlovič.

    Tréner: Vladimír Cifranič.

    Rozhodca: Očenáš – Straka, Hrebeňár