Dallas – Vancouver 1:4 (kon.) | Washington – NJ Devils 4:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.)
Ottawa – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Carolina 2:7 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.)
Calgary – Edmonton 9:5 (kon.) | LA Kings – Seattle 4:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.)
NY Islanders – Tampa Bay 1:4 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:4 (po pr.) | Pittsburgh – Detroit 11:2 (kon.)
koniec
Washington Capitals
4:3 (0:0, 1:2, 3:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 27.03.2022, 00:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Jesper BRATT - 4:3
     
    59:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové ještě vykřesali naději! Nico Hischier zavezl puk do útočného pásma na levém křídle. Krosem pak našel Jacka Hughese, který kotouč dostal do brankoviště a JESPER BRATT ho dopravil za brankovou čáru. Asistence: Jack Hughes a Nico Hischier.
    51:48 Alexandr OVEČKIN - 4:2
     
    51:48
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN se nakonec v této přesilovce prosazuje, byť z mnohem větší blízkosti! Nicklas Bäckström nahrál dolů Jevgenijovi Kuzněcovovi. Tomu sjel na zadní tyč Ovečkin, který dostal perfektní pas a mohl zblízka zamířit do odkryté části klece – 4:2. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Nicklas Bäckström.
    46:56 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:2
     
    46:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre utkání a hlavním hrdinou je NICKLAS BÄCKSTRÖM, který byl před utkáním oceněn za 1000 kanadských bodů v NHL. Švédský útočník se dostal ke kotouči poté, co ho k němu posunul Anthony Mantha. Následně vystřelil z pravého kruhu a i díky cloně spoluhráče Jonssona Fjällbyho dokonale zaskočil Dawse, jehož lapačka sáhla do prázdna. V hledišti slaví také Bäckströmova rodina Asistence: Antohy Mantha.
    42:08 Connor MCMICHAEL - 2:2
     
    42:08
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí sehráli nádhernou kombinaci při signalizované výhodě! John Carlson nahrál doleva Justinovi Schultzovi, který kotouč okamžitě poslal na zadní tyčku, kam si sjel CONNOR MCMICHAEL a ten posunul hrací předmět do odkryté klece – 2:2. Asistence: Justin Schultz a John Carlson.
    27:17 Damon SEVERSON - 1:2
     
    27:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté dnes podruhé vedou! Jesper Boqvist vyhrál buly na Ryana Gravese. Ten na modré čáře posunul puk na DAMONA SEVERSONA, který se zbavil bránícího Manthy, sjel si na střed a dělovkou na lapačku propálil Vaněčka – 1:2. Asistence: Ryan Graves a Jesper Boqvist.
    22:47 Tom WILSON - 1:1
     
    22:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Přečíslení 2 na 1 řešil Conor Sheary přihrávkou na Toma Wilsona. Toho dobrusloval Bratt a zdálo se, že zvládne domácímu útočníkovi přizvednout hůl. TOM WILSON však přesto dokázal zakončit a puk projel brankáři Dawsovi mezi betony – 1:1. Asistence: Conor Sheary a John Carlson.
    20:55 Jack HUGHES - 0:1
     
    20:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Skvělý vstup hostů do druhé třetiny! Jonsson Fjällby ztratil kotouč na útočné modré a Ďáblové vyrazili do nebezpečného protiútoku. Přesilovou situaci řešil Dawson Mercer střelou z pravé strany. Vaněček byl na místě a následně dokázal zasáhnout i proti dorážce Jegora Šarangoviče. Právě běloruský útočník pak ale nahrál na vrchol pravého kruhu JACKOVI HUGHESOVI a na jeho ránu už Vaněčkova lapačka nedosáhla. Asistence: Jegor Šarangovič a Dawson Mercer.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 23. T. Wilson (Sheary, Carlson), 43. McMichael (J. Schultz, Carlson), 47. Bäckström (Mantha), 52. Ovečkin (Kuzněcov, Bäckström) – 21. J. Hughes (Šarangovič, Mercer), 28. Severson (Graves, J. Boqvist), 60. Bratt (J. Hughes, N. Hischier)


    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, Kempný – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson, Bäckström (A), Marcus Johansson – Sheary, Eller, Mantha – Hathaway, McMichael, Jonsson Fjällby.
    Tréner: Laviolette

    New Jersey Devils: Daws (J. Gillies) – D. Hamilton, Siegenthaler, Severson (A), Graves, P. K. Subban, Ty Smith – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – Bratt, N. Hischier (C), Tatar – Vesey, J. Boqvist, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Greer.
    Tréner: Ruff

    Rozhodca: Hebert, Lambert – Cormier, Toomey

    Diváci: 18 573