Arizona – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:4 (kon.) | Nashville – Toronto 6:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 5:1 (kon.) | Tampa Bay – NY Rangers 1:2 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:1 (kon.) | Washington – Dallas 2:3 (kon.)
Carolina – NY Rangers 0:2 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
Ottawa Senators
cz Nedeľa 20.03.2022, 00:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:14 Brett KULAK - 5:1
     
    48:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs zvyšují na 5:1! BRETT KULAK obdržel kotouč u pravého hrazení na modrou čáru, několika šikovnými kličkami s ním prošel až do mezikruží a ranou do levého horního růžku klece Senators zvyšuje náskok Montrealu již na čtyři branky. Asistence: Nick Suzuki, Josh Anderson.
    39:29 Joel ARMIA - 4:1
     
    39:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Pokračuje klasická přesilovka Habs, tak už ne Montreal vede 4:1! Corey Schueneman dostal kotouč na levou stranu, podél modré čáry sjel na osu hřiště a jeho ránu pak tečoval v předbrankovém prostoru JOEL ARMIA! Na změnu směru letu puku Gustavsson reagovat nedokázal a kotouč je v síti Ottawy počtvrté! Canadiens vedou již o tři góly! Asistence: Corey Schueneman, Rem Pitlick.
    24:23 Cole CAUFIELD - 3:1
     
    24:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs vedou již 3:1! Montreal se rychle dostal po pravé straně do situace dva na jednoho, COLE CAUFIELD však na kruhu nic nekomplikoval, odpovědnost vzal na svá bedra. Prudce vypálil na přední tyč a pokořil tak brankáře Filipa Gustavssona! Canadiens unikají soupeři do dvoubrankového náskoku. Asistence: Joel Edmundson.
    22:42 Paul BYRON - 2:1
     
    22:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal na startu druhé třetiny zase vede! PAUL BYRON dostal kotouč z levého kruhu od Michaela Pezzetty a byl sám před Filipem Gustavssonem, kterého překonal ranou na vyrážečku a Habs tak vedou 2:1! Asistence: Michael Pezzetta, Jake Evans.
    18:51 Josh NORRIS - 1:1
     
    18:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators srovnávají na 1:1, tohle byla krásná kombinace Ottawy! Tim Stützle napřáhl na levém kruhu, ale nevystřelil, místo toho našel krátkou přihrávkou před klecí Canadiens Colina Whitea. Ten následně poslal puk za sebe doprava, kde byl připraven JOSH NORRIS, jenž pohodlně napálil touš do odkryté klece Montrealu a srovnává na 1:1! Asistence: Colin White, Tim Stützle.
    16:32 Jake EVANS - 1:0
     
    16:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal jde v závěru prvního dějství do vedení! Tyler Ennis mizerně rozehrál, kotouč mu sebrali Habs, Artturi Lehkonen pak poslal puk na levý kruh na čepel JAKEA EVANSE, jenž ostrou ranou do vzdálenějšího horního růžku klece Senators otevírá skóre! Canadiens vedou 1:0! Asistence: Artturi Lehkonen.

    Petr Šatalík

    Góly a asistencie: 17. Evans (Lehkonen), 23. Byron (Pezzetta, Evans), 25. Caufield (Edmundson), 40. Armia (Schueneman, R. Pitlick), 49. Kulak (Suzuki, Josh Anderson) – 19. Norris (Colin White, Stützle)


    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Petry, Edmundson, Kulak, A. Romanov, Ch. Wideman, Schueneman – Armia, Suzuki, Caufield – M. Hoffman, R. Pitlick, Lehkonen – Dvorak, Drouin, Byron – Evans, Pezzetta, Josh Anderson.
    Tréner: Martin St. Louis.

    Ottawa Senators: F. Gustavsson (A. Forsberg) – Zub, Brännström, N. Zajcev, Holden (A), J. Brown, Mete – Colin White, Norris, B. Tkachuk (C) – C. Brown (A), Stützle, Formenton – Gaudette, Tierney, Ennis – Watson, Gambrell, Sanford.
    Tréner: D.J. Smith.

    Rozhodca: Kozari, Pollock – Barton, Nansen.

    Diváci: 21 105