Bayern – Salzburg 7:1 (kon.) | Liverpool – Inter 0:1 (kon.)
koniec
Liverpool FC
0:1 (0:0)
Inter Miláno
Utorok 08.03.2022, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Liga majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Inter Miláno síce po krásnom góle Lautara Martíneza vyhral na Anfielde, ale nič mu to nie je platné, keďže v súčte dvojzápasu je na tom lepšie Liverpool a po Bayerne sa stáva druhým štvrťfinalistom Ligy majstrov 2021/22. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (22:59:13)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Roberto Gagliardini (Inter Miláno).
    90+3.
     
    90+3
    Roberto Gagliardini získal na krídle loptu a chcel pokračovať do rýchleho brejku. Hlavný arbiter píska jeho faul, čo sa nepáči nikomu na strane hostí.
     
    90+2
    Rýchly brejk Liverpoolu mohol definitívne rozhodnúť. Trent Alexander-Arnold poslal loptu pred päťku, kde sa zorientoval Luis Díaz a gól mal na kopačke. Fantastický sklz záchrany predviedol Arturo Vidal.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    90
    Center z rohu smeroval na van Dijka, nakoniec sa lopta od Vecina odrazila tesne vedľa bránky Handanoviča. Ten ju tlačil očami preč.
     
    89
    Inter prepadol v defenzíve. Virgil van Dijk poslal pas doľava, Andrew Robertson centroval do šestnástky, kde bola presila červených dresov. V poslednej chvíli zasiahol a zrazil loptu na roh Milan Škriniar.
     
    88
    Liverpool oblieha pokutové územie Interu. Kontroluje hru a robí všetko pre to, aby si záver už nekomplikoval. Napriek prípadnej prehre sa môže na Anfielde oslavovať.
     
    86
    So štandardkou nenaložili domáci ideálne, po centrovanej lopte zakončenie neprišlo. Každopádne, toto Liverpoolu stačí, keďže Inter musí útočiť a presadiť sa ešte aspoň raz.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Alessandro Bastoni (Inter Miláno).
     
    84
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Diogo Jota, prichádza Luis Díaz.
     
    83
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Hakan Çalhanoğlu, prichádza Matías Vecino.
     
    82
    Držanie lopty: 59% – 41%
     
    81
    Jordan Henderson hľadal na pravom krídle Salaha, s ním sa vrátil Ivan Perišić a loptu mu spred nohy ukradol.
     
    80
    Joël Matip a aj Virgil van Dijk sa snažili zakončiť center z priameho kopu, minuli loptu. Nepodarilo sa im ohroziť bránku Handanoviča.
     
    79
    Sadio Mané sa chcel uvoľniť na útočnej polovici ihriska, fauloval ho Danilo D'Ambrosio. Domáci získali priamy kop vhodný na center.
    78.

    Matej Kubove

    Góly: 61. Lautaro Martínez

    Karty:   40. Diogo Jota (LIV), 47. Robertson (LIV), 70. Mané (LIV) – 45+4. Alexis Sánchez (INM), 45+5. Arturo Vidal (INM), 85. Bastoni (INM), 90+4. Gagliardini (INM)   63. Alexis Sánchez (INM)


    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, V. van Dijk (C), Robertson – Jones (65. Keïta), Fabinho, Th. Alcântara (65. J. Henderson) – M. Salah, Diogo Jota (84. L. Díaz), Mané.
    Náhradníci: Adrián, Kelleher – Milner, Keïta, Joe Gomez, J. Henderson, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Tsimikas, L. Díaz, Origi, Elliott.

    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij (46. D'Ambrosio), Bastoni – Dumfries (75. Darmian), Arturo Vidal, Brozović (75. Gagliardini), Çalhanoğlu (83. Vecino), Perišić – Lautaro Martínez (75. Correa), Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Cordaz, I. Radu – Gagliardini, Vecino, Džeko, Ranocchia, Gosens, Correa, Dimarco, D'Ambrosio, Darmian, F. Caicedo.
    16.02.2022
    Inter - Liverpool 0:2

    Góly: 75. Firmino, 83. M. Salah

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 7:7. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:9.