Carolina – Columbus 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 5:3 (kon.) | Chicago – NJ Devils 8:5 (kon.)
Colorado – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Vegas 3:1 (kon.) | Anaheim – LA Kings 1:4 (kon.)
Florida – Edmonton 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 1:0 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
cz Sobota 26.02.2022, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:50 Vincent TROCHECK - 4:0
     
    41:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes nechtějí dát svému soupeři ani sebemenší šanci duel zdramatizovat a utíkají do čtyřbrankového náskoku! Tentokrát Bérubého prudkou ránou z mezikruží překonal VINCENT TROCHECK a hosté už to budou mít opravdu neuvěřitelně těžké, pokud stále pomýšlí na bodový zisk – 4:0! Asistence: Martin Nečas.
    41:14 Nino NIEDERREITER - 3:0
     
    41:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Do konce základní hrací doby sice ještě zbývá spousta času, už teď si ale dovolím říct, že je rozhodnuto! Zkraje poslední periody se na listinu střelců zapisuje NINO NIEDERREITER, který zpoza branky uklidil puk k bližší tyči – 3:0! Asistence: Jesper Fast, Brady Skjei.
    38:09 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:0
     
    38:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, Danforth se na trestné lavici ani neohřál a už je znovu venku! Aho po vyhraném buly poslal puk k mezikruží, přesně na hokejku volného TERA TERÄVÄINENA, který následnou ranou z voleje vymetl pravý horní roh hostující klece – 2:0! Asistence: Sebastian Aho.
    29:22 Jordan STAAL - 1:0
     
    29:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující obrana se sesypala jako domeček z karet, Hurricanes jdou v polovině utkání do vedení! Po úniku vznikla před brankovištěm Columbusu naprosto chaotická situace, kterou v gól přetavil právě JORDAN STAAL, když z bezprostřední blízkosti klece nasměroval puk nad položeného a bezmocného Bérubého – 1:0! Asistence: Nino Niederreiter, Brett Pesce.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 30. J. Staal (Niederreiter, Pesce), 39. T. Teräväinen (Aho), 42. Niederreiter (Fast, Skjei), 42. Trocheck (M. Nečas)


    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, Cole, Bear – A. Svečnikov, Aho, T. Teräväinen – Jarvis, Trocheck, M. Nečas – Niederreiter (A), J. Staal (C), Fast – Lorentz, Kotkaniemi, Martinook.
    Tréner: Rod Brind'Amour.

    Columbus Blue Jackets: Bérubé (Merzlikins) – Gavrikov (A), Peeke, Kukan, A. Boqvist, G. Carlsson, Bayreuther – J. Voráček, Jenner (C), Laine – Nyquist (A), Roslovic, O. Bjorkstrand – Domi, Kuraly, Činachov – B. Gaunce, Sillinger, Danforth.
    Tréner: Brad Larsen.

    Rozhodca: Rank, Syvret – Murray, Flemington.

    Diváci: 17 112