Trenčín – Rohožník 5:1 (kon.) | Slavia – Ostrava 4:2 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
4:2 (4:0)
FC Baník Ostrava
cz Nedeľa 30.01.2022, 14:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    76. Ubong Moses Ekpai - 4:2
     
    76
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou gólů! Po nakrátko rozehraném rohu a výměně míče s Fleišmanem se dostal k centru Matěj Šín. Míč prodloužil na přední tyči za sebe Martin Chlumecký a UBONG MOSES EKPAI z bezprostřední blízkosti hlavou uklízel za Mandouse. Následně došlo ke srážce střelce gólu se slávistickým brankářem, který bude potřebovat ošetření.
    54. Jiří KLÍMA - 4:1
     
    54
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali prvního gólu! Po rohovém kopu Jiřího Fleišmana balón propadl na malé vápno, kde si ho našel JIŘÍ KLÍMA, který z bezprostřední blízkosti překonal Mandouse – 4:1.
    42. Ondřej LINGR - 4:0
     
    42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už začíná být debakl Baníku! Srdjan Plavšić dostal míč na levé křídlo. Odsud poslal před bránu krásný centr, na který si naběhl ONDŘEJ LINGR a ten balón zblízka uklidil do sítě – 4:0.
    31. Srdjan PLAVŠIĆ - 3:0
     
    31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí skórují potřetí! Michael Krmenčík se tentokrát ocitl na pozici pravého křídla. Jeho přízemní centr odvrátil obránce pouze k Madsovi Emilovi Madsenovi, který balón v šestnáctce posunul doleva na SRDJANA PLAVŠIĆE a ten prostřelil padajícího Budinského – 3:0.
    20. Michael KRMENČÍK - 2:0
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní vedou už o dva góly! Obranu Baníku překonali jednoduchým dlouhým nákopem, po němž Srdjan Plavšić sklepl míč do běhu MICHAELA KRMENČÍKA a ten přízemní střelou propálil Budinského. Gólman Ostravy si na míč sáhl, ale v cestě za svá záda mu nezabránil.
    15. Petr ŠEVČÍK - 1:0
     
    15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Stoper Baníku Jaroslav Svozil se nechal obrat o míč napadajícím PETREM ŠEVČÍKEM, který pak postupoval sám na brankáře Budinského a zakončením ke vzdálenější tyči do protipohybu vybíhajícího gólmana otevřel skóre.

    Martin Augustin

    Góly: 15. Ševčík, 20. Krmenčík, 31. Plavšić, 42. Lingr – 54. Jiří Klíma, 76. Ekpai

    Karty:   56. Krmenčík (SLA) – 80. Chlumecký (OVA), 82. Boula (OVA)


    SK Slavia Praha: Mandous – Bah, Ousou (61. Prebsl), Kačaraba (55. Talovierov), Plavšić (46. Oscar) – Ševčík (61. Hromada), Holeš (61. Samek) – Lingr (61. Sor), Madsen, Schranz (61. Višinský) – Krmenčík (61. Tecl).
    Náhradníci: Kovář – Talovierov, Tecl, Samek, Oscar, Sor, Hromada, Traoré, Višinský, Prebsl.

    Tréner: Trpišovský

    FC Baník Ostrava: Budinský – Ndefe (73. Juroška), Svozil, Chlumecký, Fleišman (83. Jaroň) – D. Buchta (46. Koncevoj), Kaloč (83. J. Pokorný), Budínský (46. Ekpai), Falta (73. Šín) – Jiří Klíma (73. Boula), Almási (46. Kuzmanović).
    Náhradníci: Murin – Juroška, J. Pokorný, Jaroň, Kuzmanović, Ekpai, Koncevoj, Boula, Šín.

    Tréner: Smetana

    Rozhodca: Hrubeš