Austria – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Domžale – Slovácko 3:1 (kon.) | Riga FC – Žilina sk 2:1 (kon.)
Dynamo Drážďany – Mladá Boleslav 0:0 (zruš.) | S. Moskva – Slovan Bratislava sk 2:2 (kon.) | Č. Budějovice – FK Kolubara 3:1 (kon.)
Petržalka – Trnava 1:2 (kon.)
koniec
Riga FC
2:1 (1:0)
MŠK Žilina
Piatok 28.01.2022, 13:00Prípravný zápas
     
    70
    Tím Riga FC práve strelil gól! Tak prichádza úplne zbytočný gól do siete Žiliny. Najprv pomohlo brvno, ale nebezpečie ešte nebolo zažehnané a prišiel center z pravej strany, nasledovala veľká chyba Teplana, ktorý loptu posunul priamo na hlavu ILJU KOROTKOVSA a od neho už putovala do siete! Bez asistencie
     
    69
    Žltú kartu dostáva Owusu (MŠK Žilina).
     
    56
    Ďalší striedajúci hráč na strane Rigy mal šancu, ale zakončenie ghanského futbalistu Barnesa skončilo len na bočnej sieti.
     
    51
    Riga sa opäť predviedla v útoku a mohla si rýchlo prinavrátiť vedenie, lenže najprv neuspel prízemnou strelou strelec gólu Ramos a následne ani dorážkou jeho spoluhráč.
     
    48
    Žilina dala gól!
    Odpoveď Žiliny je však gólová, keď sa žlto-zeleným podarilo uchmatnúť loptu a rýchlo dostať do pokutového územia na Jambora, ktorý si všimol ešte voľného LUKÁŠA JÁNOŠíKA a ten sa už nemýlil! Asistencia: Jambor
     
    45
    Prvá veľká šanca aj pre Žilinu, lenže Ozols dokázal vytiahnuť vynikajúci zákrok proti strele Sauera, ktorá smerovala do jeho protipohybu.
     
    43
    Gono teraz doslova daroval tutovku Kamessovi, ktorého vysunul hrôzostrašnou prihrávkou, ale útočník Rigy nepochopiteľne vysoko prestrelil bránu Belka.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Kendysh (Riga FC).
     
    6
    Futbalista lotyšského celku bol odmenený žltou kartou za filmovanie, keď sa snažil vypýtať pokutový kop nafilmovaným pádom.
     
    4
    Tím Riga FC práve strelil gól! Krásna akcia v podaní lotyšského mužstva, najdôležitejšiu úlohu v nej zohral Yurchenko, ktorý sa s loptou otočil a poslal nezištnú prihrávku do pokutového územia na GABRIELA RAMOSA, ktorý už mal celkom jednoduchú prácu a Belka prekonal prízemnou strelou k vzdialenejšej pravej tyči! Asistencia: Yurchenko

    Filip Kosnáč

    Góly: 4. Ramos, 70. Korotkovs – 48. Jánošík

    Karty:   6. Saveljevs (RIG), 31. Kendysh (RIG) – 69. Owusu (ZIL)


    Riga FC: Ozols – Andresson, Cernomordijs, Jurkovskis, Kamess, Kendysh, Krancmanis, Ngonda, Ramos, Saveljevs, Yurchenko
    MŠK Žilina: Belko – Anang, Ďuriš, Gono, Iľko, Jambor, Kopas, Mráz, Nemčík, Rusnák, Sauer