NJ Devils – Carolina 7:4 (kon.) | NY Rangers – Arizona 7:3 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:3 (kon.)
Colorado – Montreal 3:2 (po pr.) | Washington – Ottawa 3:2 (po pr.) | Nashville – Detroit 4:1 (kon.)
Minnesota – Chicago 4:3 (po pr.) | Edmonton – Calgary 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa Bay 1:7 (kon.)
Pittsburgh – Winnipeg 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec po predl.
Minnesota Wild
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
cz Nedeľa 23.01.2022, 03:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:22 Marcus FOLIGNO - 4:3
     
    64:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí celek vyhrává, je rozhodnulo. V prodloužení se po rychlé akci prosazuje střelou z mezikruží MARCUS FOLIGNO. Asistence: Jordan Greenway a Alex Goligoski.
    57:56 Kevin FIALA - 3:3
     
    57:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají stav zápasu, z bezprostřední blízkosti se prosazuje bekhendovou střelou KEVIN FIALA. Asistence: Jordan Greenway a Alex Goligoski.
    52:03 Henrik BORGSTRÖM - 2:3
     
    52:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující celek si bere vedení zpět, důraz v útočném pásmu se vyplatil a střelou zápěstím se z bezprostřední blízkosti prosazuje aktivně hrající HENRIK BORGSTRÖM. Asistence: MacKenzie Entwistle a Ryan Carpenter.
    50:45 Kirill KAPRIZOV - 2:2
     
    50:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté srovnávají stav zápasu, po rychlé akci se střelou zápěstím z kruhu prosazuje KIRILL KAPRIZOV. Asistence: Mats Zuccarello a Jared Spurgeon.
    19:30 Joel Eriksson Ek - 1:2
     
    19:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Díky důrazu před brankou se na konci první třetiny prosazuje domácí celek a snižuje. Odražený kotouč dokázal získat a poslat vedle brankáře do branky JOEL ERIKSSON EK. Asistence: Mats Zuccarello a Jared Spurgeon.
    17:07 Alex DEBRINCAT - 0:2
     
    17:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásná přesilovková kombinace a už vedou hosté o dva góly. Jones připravil spoluhráči přihrávku před odkrytou část branky a ALEX DEBRINCAT naprosto v pohodě trefil branku. Pohledná akce. Asistence: Seth Jones a Dylan Strome.
    09:51 Henrik BORGSTRÖM - 0:1
     
    09:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se dostává do vedení, tečí rány od modré čáry se před brankovou šikovně prosazuje obránci neobsazený HENRIK BORGSTRÖM. Asistence: Erik Gustafsson.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 20. J. Eriksson Ek (Zuccarello, Spurgeon), 51. Kaprizov (Zuccarello, Spurgeon), 58. K. Fiala (Greenway, Goligoski), 65. M. Foligno (Greenway, Goligoski) – 10. Borgström (E. Gustafsson), 18. DeBrincat (S. Jones, D. Strome), 53. Borgström (Entwistle, R. Carpenter)


    Minnesota Wild: Kähkönen (A. Hammond) – Goligoski, Spurgeon (C), D. Kulikov, Dumba (A), Merrill, Addison – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno (A) – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Dewar, N. Sturm, Duhaime.
    Tréner: Dean Evason

    Chicago Blackhawks: Lankinen (M.-A. Fleury) – McCabe, S. Jones, de Haan, C. Murphy (A), C. Jones, E. Gustafsson – Hagel, D. Strome, P. Kane (A) – DeBrincat (A), J. Toews (C), D. Kubalík – Kurashev, Dach, Entwistle – Lafferty, R. Carpenter, Borgström.
    Tréner: Derek King

    Rozhodca: Anderson, O'Rourke – Baker, Galloway

    Diváci: 19 092