NJ Devils – Carolina 7:4 (kon.) | NY Rangers – Arizona 7:3 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:3 (kon.)
Colorado – Montreal 3:2 (po pr.) | Washington – Ottawa 3:2 (po pr.) | Nashville – Detroit 4:1 (kon.)
Minnesota – Chicago 4:3 (po pr.) | Edmonton – Calgary 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa Bay 1:7 (kon.)
Pittsburgh – Winnipeg 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec po predl.
Colorado Avalanche
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
cz Nedeľa 23.01.2022, 01:15 • Ball Arena, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:16 Gabriel LANDESKOG - 3:2
     
    61:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado nakonec v prodloužení ukázalo větší kvalitu a dnešní utkání vyhrává! Valerij Ničuškin vybídl na levé straně GABRIELA LANDESKOGA, který pálil z první. Kotouč dokázal dostat mezi betony brankáře Primeaua. 3:2 po prodloužení. Asistence: Valerij Ničuškin a Devon Toews.
    48:06 Nick SUZUKI - 2:2
     
    48:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Zkraje 49. minuty máme srovnáno, Montreal využívá početní výhodu na jejím konci! Hoffman vypálil z kruhu, přičemž jeho pokus vyrazil Kuemper před Dvoraka, který ještě oslovil NICKA SUZUKIHO. Posledně jmenovaný už měl snadnou práci, puk dorážel do prázdné kasy. 2:2. Asistence: Christian Dvorak a Mike Hoffman.
    38:17 Artturi LEHKONEN - 2:1
     
    38:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tentokrát už hostům přečíslení vyšlo. Nick Suzuki se rozhodl ještě přihrát na pravou stranu ARTTURIMU LEHKONENOVI, kterému se sice rána nepovedla dle představ, ale kotouč se přece jen dostal pod betonem Darcyho Kuempera až za brankovou čáru. 2:1. Asistence: Nick Suzuki a Tyler Toffoli.
    28:57 Valerij NIČUŠKIN - 2:0
     
    28:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dlouho to bylo o hledání ideální střelecké pozice, ale Colorado nakonec využívá druhou přesilovku v tomto zápase. A znovu se prosazuje druhá přesilovková formace! Samuel Girard obkroužil bránu a zpoza ní přihrál mezi kruhy spoluhráči, kterým byl VALERIJ NIČUŠKIN. Ten se nemýlil. 2:0. Asistence: Samuel Girard a Devon Toews.
    08:20 Alex NEWHOOK - 1:0
     
    08:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí svou první přesilovou hru využívají! Devon Toews přistrčil na levý kruh Girardovi, který okamžitě přihrával na střed ALEXI NEWHOOKOVI. Útočník Colorada vypálil z první přímo do šibenice. 1:0. Asistence: Samuel Girard a Devon Toews.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 9. Newhook (Girard, D. Toews), 29. Ničuškin (Girard, D. Toews), 62. Landeskog (Ničuškin, D. Toews) – 39. Lehkonen (Suzuki, Toffoli), 49. Suzuki (Dvorak, M. Hoffman)


    Colorado Avalanche: Kuemper (Francouz) – Makar, D. Toews, Girard, J. Johnson, E. Johnson, MacDermid – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – Compher, Newhook, L. O'Connor – Jost, M. Malcev, Aube-Kubel.
    Tréner: Jared Bednar

    Montreal Canadiens: Primeau (McNiven) – D. Savard, Chiarot (A), Petry (A), Kulak, Ch. Wideman, A. Romanov – Toffoli (A), Suzuki, Lehkonen – M. Hoffman, Dvorak, Dauphin – Josh Anderson, Evans, R. Pitlick – C. Paquette, Poehling, Pezzetta.
    Tréner: Dominique Ducharme

    Rozhodca: Walsh, Hanson – McNamara, Rody

    Diváci: 17 646