Carolina – NY Rangers 6:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Dallas 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:5 (kon.) | Vancouver – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Tampa Bay 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 0:5 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 6:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 3:2 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
6:3 (4:2, 1:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
cz Sobota 22.01.2022, 19:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:49 Claude GIROUX - 6:3
     
    54:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Že bychom se přece jen dočkali dramatu? Cam Atkinson po buly posunul puk na modrou, kde byl Travis Konecny a jeho šikovné nahození CLAUDE GIROUX usměrnil mezi Houserovy betony. Asistence: Travis Konecny, Cam Atkinson.
    44:36 Jeff SKINNER - 6:2
     
    44:36
    Sabres právě vstřelili branku!
    V pravém kruhu dostal nabito JEFF SKINNER, který tentokrát propálil i Cartera Harta. Zdá se, že tím definitivně láme Philadelphii, ale už jsme v této sezoně viděli divočejší obraty. Asistence: Rasmus Dahlin, Tage Thompson.
    22:24 Peyton KREBS - 5:2
     
    22:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Philadelphia je potrestána, protože z trestné lavice vyskočil PEYTON KREBS, který dostal parádní přihrávku do jízdy a po individuálním úniku střílí i svůj druhý gól v NHL.
    18:00 Peyton KREBS - 4:2
     
    18:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo vletělo do třetiny, načež dostal nabito Henri Jokiharju, jehož ránu zvláštně tečoval zřejmě PEYTON KREBS nebo někdo z bránících hráčů. Asistence: Henri Jokiharju, Mark Jankowski.
    15:57 Tage THOMPSON - 3:2
     
    15:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Philadelphii se trenérská výzva nevyplácí, protože o čtyřiadvacet vteřin později TAGE THOMPSON dostal kotouč do levého kruhu, odkud propálil Martina Jonese. Asistence: Rasmus Dahlin.
    15:33 Tage THOMPSON - 2:2
     
    15:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres kombinace přece jen vyšla, když Alexovi Tuchovi sice nesedla trefa ze slotu, ale puk se šťastně odrazil do levého kruhu, kde stál TAGE THOMPSON a propálil Martina Jonese. Asistence: Alex Tuch, Jeff Skinner.
    12:44 Claude GIROUX - 1:2
     
    12:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To by mohl být impulz, který Flyers potřebují! Cam Atkinson šikovnou zadovkou na ose nabil na modrou čáru Ivanu Provorovovi, jehož nahození tečoval před brankou projíždějící CLAUDE GIROUX. Asistence: Ivan Provorov, Cam Atkinson.
    11:19 Rasmus RISTOLAINEN - 1:1
     
    11:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Michael Houser se na sebe právem zlobí, protože mu mezi betony propadla lehká střela RASMUSE RISTOLAINENA z pravého kruhu. Asistence: Travis Sanheim.
    01:29 Jeff SKINNER - 1:0
     
    01:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    Bleskový úder domácích! Lehkovážná obrana Philadelphie nedokázala udržet Alexe Tucha, který jako buldozer vybojoval kotouč za brankou, zpoza které pobídl volného JEFFA SKINNERA, jenž na přední tyčce nezaváhal. Asistence: Alex Tuch, Dylan Cozens.

    Daniel Ryl

    Góly a asistencie: 2. J. Skinner (Tuch, Cozens), 16. Tage Thompson (Tuch, J. Skinner), 16. Tage Thompson (Dahlin), 18. Krebs (Jokiharju, Jankowski), 23. Krebs, 45. J. Skinner (Dahlin, Tage Thompson) – 12. Ristolainen (Sanheim), 13. Giroux (Provorov, Atkinson), 55. Giroux (Konecny, Atkinson)


    Buffalo Sabres: Houser (Dell) – Jokiharju, Dahlin (A), Pysyk (A), M. Samuelsson, Hägg, Bryson – Tuch, Tage Thompson, J. Skinner – B. Murray, Cozens, V. Olofsson – Jankowski, Krebs, R. Asplund – Hayden, Eakin, Bjork.
    Tréner: D. Granato

    Philadelphia Flyers: M. Jones (18. Hart) – Braun, Provorov (A), Sanheim, York, Ristolainen, Yandle – Atkinson, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Konecny, Laughton (A), Lindblom – Mayhew, Frost, Allison – J. Cates, MacEwen, Willman.
    Tréner: M. Yeo

    Rozhodca: St. Pierre, Markovic – Alphonso, Kelly

    Diváci: 9 264