Carolina – NY Rangers 6:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Dallas 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:5 (kon.) | Vancouver – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Tampa Bay 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 0:5 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 6:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 3:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
2:5 (2:2, 0:0, 0:3)
Pittsburgh Penguins
cz Sobota 22.01.2022, 01:07 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Sidney CROSBY - 2:5
     
    58:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Domácí brankář zamířil na střídačku a Columbus to zkusil v šesti. SIDNEY CROSBY však trefil odkrytou klec a dovršil hattrick! Pro Crosbyho jde o patnáctý hattrick v NHL. Asistence: Michael Matheson, Brian Dumoulin.
    53:32 Sidney CROSBY - 2:4
     
    53:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se výrazně přibližuje k triumfu v dnešním souboji! Hosté si v dvojnásobné přesilovce vypracovali velký tlak. Rust chytrou přihrávkou našel SIDNEYHO CROSBYHO, který z první poslal puk do sítě! Asistence: Bryan Rust, Jevgenij Malkin.
    45:35 Michael MATHESON - 2:3
     
    45:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Tohle bude domácího brankáře hodně mrzet. MICHAEL MATHESON vypálil příklepem a Korpisalovi puk pomalu proklouzal mezi betony až za brankovou čáru! Asistence: Brian Dumoulin, Danton Heinen.
    19:31 Sidney CROSBY - 2:2
     
    19:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh zakázané uvolnění soupeře trestá vyrovnáním ještě před přestávkou! Po vyhraném vhazování dostal přihrávku před banku SIDNEY CROSBY a pohotově z úhlu zaskočil brankáře! Asistence: Bryan Rust, Jake Guentzel.
    18:46 Boone JENNER - 2:1
     
    18:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v závěru první části dostává do vedení! Nahozený kotouč se od zadního mantinelu vrátil před branku a důrazný BOONE JENNER jej díky důrazu uklidil mezi nohy brankáře! Asistence: Jakub Voráček, Patrik Laine.
    10:40 Gustav NYQUIST - 1:1
     
    10:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Columbus vyrovnává při vlastním oslabení! GUSTAV NYQUIST ujel v oslabení do zakončení. První ránou prakticky netrefil kotouč, ale brankáře rozhodil natolik, že pohotovým švihem poslal puk pod břevno!
    00:32 Brian DUMOULIN - 0:1
     
    00:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Pittsburghu do utkání! Hostující celek se po půlminutě hry ujímá vedení. Crosby navázal na duel s Ottawou a našel BRIANA DUMOULINA, který dopravil puk do sítě! Asistence: Sidney Crosby, Kris Letang.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 11. Nyquist, 19. Jenner (J. Voráček, Laine) – 1. Dumoulin (Crosby, Letang), 20. Crosby (Rust, Guentzel), 46. Matheson (Dumoulin, D. Heinen), 54. Crosby (Rust, Malkin), 59. Crosby (Matheson, Dumoulin)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Peeke, Werenski (A), Bean, Bayreuther, Christiansen, Kukan – O. Bjorkstrand (A), Jenner (C), Nyquist – J. Voráček, Texier, Laine – Bemström, Roslovic, Domi – Činachov, Kuraly, E. Robinson.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (21. Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Matheson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Malkin (A), D. Heinen – Rodrigues, J. Carter, D. Simon – B. McGinn, Blueger, Boyle.

    Rozhodca: Rehman, L´Ecuyer – Marquis, Murray

    Diváci: 18 477