CFC Janov – Udinese 0:0 (kon.) | Inter – Venezia 2:1 (kon.) | Lazio – Bergamo 0:0 (kon.)
koniec
CFC Janov
0:0 (0:0)
Udinese Calcio
cz Sobota 22.01.2022, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Tolgay Arslan, přichází Mato Jajalo.
     
    86
    Nehuén Pérez jen potvrdil mou predikci dalšího ostrého zákroku od nějakého z hráčů. Tentokrát opravdu tvrdě poslal k zemi Felipe Caiceda, který ale s přispěním štěstí bude v utkání pokračovat.
     
    84
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Caleb Ekuban, přichází Riccardo Calafiori.
     
    79
    Velmi nepříjemná záležitost pro domácí! Andrea Cambiaso se dopustil opravdu spíše nechtěného zákroku, ale i tak surově trefil Isaaca Successe, jenž se svíjí na trávníku v bolestech. Janov tedy bude dohrávat více než deset minut pouze v deseti hráčích.
     
    73
    Po jednom ze soubojů ve středu pole se strhla opravdu solidní mela mezi několika hráči, z čehož plynou žluté karty pro Manola Portanovu a Tolgaye Arslana, z nichž druhý zmíněný již jednoznačně na pokraji červené karty.
     
    73
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Beto, přichází Isaac Success.
     
    68
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Brandon Soppy, přichází Iyenoma Destiny Udogie.
     
    67
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Mattia Destro, přichází Felipe Caicedo.
     
    65
    Střílený centr vyslal do vápna Milan Badelj a nechybělo mnoho, aby tento míč zapadl až do sítě hostí. Brankář Marco Silvestri, ale předvedl fantastický zákrok, za který by se býval byl nestyděl nikdo ze špičkových brankářů!
     
    56
    Další rychlý kontr domácích skončil další zahozenou tutovou šancí! Defacto tváří tvář brankáři Marcu Silvestrim se objevil Stefano Sturaro, který ale zamířil jen těsně vedle pravé tyče branky hostujícího celku.
     
    55
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Johan Vásquez, přichází Andrea Cambiaso.
     
    40
    Jean-Victor Makengo si pro jistotu též počínal za hranicí pravidel, jelikož jednoznačně poslal k zemi Caleba Ekubana, který je ale v pořádku, jelikož bude pokračovat ve hře.
     
    39
    Stefano Sturaro se činil již po několikáté opravdu tvrdým zákrokem, za což je tentokrát trestán žlutou kartou. Následovat bude standartní situace z poloviny hřiště pro hosty.
     
    31
    Domácí již byli velmi blízko vstřelení branky, ovšem ani v tomto případě se jim to nepovede! Po propadeném centru Stefana Sturara se míč dostal k osamocenému Mattia Destrovi, který ale před odkrytou brankou zpanikařil a do zakončení se vůbec nedostal.
     
    16
    Kelvin Yeboah se již objevil v obrovské šanci, ovšem tváří tvář brankáři Marcu Silvestrim mu míč sjel z kopačky a následně se ho zmocnil právě italský brankář. Konečně jsme tedy alespoň byli svědky atraktivního momentu.

    Adam Sedlák

    Góly:

    Karty:   39. Sturaro (JAN), 73. Portanova (JAN) – 40. Makengo (UDI), 73. T. Arslan (UDI), 86. N. Pérez (UDI)   79. Cambiaso (JAN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 3:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 27:1.
    CFC Janov: Sirigu – Hefti, Bani, Vanheusden, Vásquez (55. Cambiaso) – Sturaro (C), Badelj, Portanova – Ekuban (84. Calafiori), Yeboah, Destro (67. F. Caicedo).
    Náhradníci: Marchetti, Šemper – Bianchi, Buksa, F. Caicedo, Calafiori, Cambiaso, Galdames, Nikola Maksimović, A. Masiello, Melegoni, Pandev.

    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Nuytinck (C), N. Pérez – N. Molina, T. Arslan (90+1. Jajalo), Walace, Makengo, Soppy (68. Udogie) – Beto (73. Success), Deulofeu.
    Náhradníci: Piana, Santurro – Ianesi, Jajalo, Marí, Nestorovski, Pinzi, Pussetto, Samardžič, Udogie, Success, Zeegelaar.

    Rozhodca: Doveri – Bindoni, Maccaddino – Santoro