CFC Janov – Udinese 0:0 (kon.) | Inter – Venezia 2:1 (kon.) | Lazio – Bergamo 0:0 (kon.)
koniec
CFC Janov
0:0 (0:0)
Udinese Calcio
cz Sobota 22.01.2022, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Nehuén Pérez jen potvrdil mou predikci dalšího ostrého zákroku od nějakého z hráčů. Tentokrát opravdu tvrdě poslal k zemi Felipe Caiceda, který ale s přispěním štěstí bude v utkání pokračovat.
     
    79
    Velmi nepříjemná záležitost pro domácí! Andrea Cambiaso se dopustil opravdu spíše nechtěného zákroku, ale i tak surově trefil Isaaca Successe, jenž se svíjí na trávníku v bolestech. Janov tedy bude dohrávat více než deset minut pouze v deseti hráčích.
     
    73
    Po jednom ze soubojů ve středu pole se strhla opravdu solidní mela mezi několika hráči, z čehož plynou žluté karty pro Manola Portanovu a Tolgaye Arslana, z nichž druhý zmíněný již jednoznačně na pokraji červené karty.
     
    40
    Jean-Victor Makengo si pro jistotu též počínal za hranicí pravidel, jelikož jednoznačně poslal k zemi Caleba Ekubana, který je ale v pořádku, jelikož bude pokračovat ve hře.
     
    39
    Stefano Sturaro se činil již po několikáté opravdu tvrdým zákrokem, za což je tentokrát trestán žlutou kartou. Následovat bude standartní situace z poloviny hřiště pro hosty.

    Adam Sedlák

    Góly:

    Karty:   39. Sturaro (JAN), 73. Portanova (JAN) – 40. Makengo (UDI), 73. T. Arslan (UDI), 86. N. Pérez (UDI)   79. Cambiaso (JAN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 3:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 27:1.
    CFC Janov: Sirigu – Hefti, Bani, Vanheusden, Vásquez (55. Cambiaso) – Sturaro (C), Badelj, Portanova – Ekuban (84. Calafiori), Yeboah, Destro (67. F. Caicedo).
    Náhradníci: Marchetti, Šemper – Bianchi, Buksa, F. Caicedo, Calafiori, Cambiaso, Galdames, Nikola Maksimović, A. Masiello, Melegoni, Pandev.

    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Nuytinck (C), N. Pérez – N. Molina, T. Arslan (90+1. Jajalo), Walace, Makengo, Soppy (68. Udogie) – Beto (73. Success), Deulofeu.
    Náhradníci: Piana, Santurro – Ianesi, Jajalo, Marí, Nestorovski, Pinzi, Pussetto, Samardžič, Udogie, Success, Zeegelaar.

    Rozhodca: Doveri – Bindoni, Maccaddino – Santoro