Vegas – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Chicago – Calgary 1:5 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
1:5 (1:1, 0:2, 0:2)
Calgary Flames
cz Pondelok 03.01.2022, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:34 Johnny GAUDREAU - 1:5
     
    58:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se trefili ještě jednou, takže rozdíl ve skóre je už čtyřgólový! JOHNNY GAUDREAU nabral na levém křídle rychlost a poté vymetl horní růžek u zadní tyče. Gaudreau si tak připisuje svůj třetí kanadský bod v dnešním zápase. 1:5. Asistence: Matthew Tkachuk a Mikael Backlund.
    58:05 Oliver KYLINGTON - 1:4
     
    58:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Blackhawks si tlak nevytvořili, a proto zcela logicky přišla na řadu trefa do prázdné klece. Milan Lucic postrčil puk na OLIVERA KYLINGTONA, jenž zacílil přesně. 1:4. Asistence: Milan Lucic.
    37:46 Trevor LEWIS - 1:3
     
    37:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Úvod této přesilovky Chicaga byl opravdu mizerný a Calgary v této chvíli trestá! Blake Coleman zabojoval v rohu kluziště a poté našel TREVORA LEWISE před bránou. Lewis překonal Arvida Söderbloma rychlým zakončením nad vyrážečku. 1:3. Asistence: Blake Coleman a Rasmus Andersson.
    29:08 Elias LINDHOLM - 1:2
     
    29:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita, takže hosté jdou poprvé v utkání do vedení! Gaudreau si vyměnil puk s Monahanem. Útočník s číslem 23 na zádech poté připravil střeleckou pozici pro ELIASE LINDHOLMA, který trefil přesně k zadní tyči. 1:2. Asistence: Sean Monahan a Johnny Gaudreau.
    13:13 Matthew TKACHUK - 1:1
     
    13:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Calgary předvedlo velmi podobnou akci jako Chicago při prvním gólu. V roli nahrávače se ocitl Johnny Gaudreau, který z brankové čáry našel hůl důrazného MATTHEWA TKACHUKA. Druhý jmenovaný přesně umístil touš do sítě. 1:1. Asistence: Johnny Gaudreau a Noah Hanifin.
    09:41 Alex DEBRINCAT - 1:0
     
    09:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají branku ze své první větší příležitosti. Skvělý přehled za svatyní Calgary znovu prokázal Patrick Kane, jenž zpoza ní naservíroval kotouč mezi kruhy ALEXI DEBRINCATOVI, který svým zakončením nedal Jacobu Markströmovi šanci. 1:0. Asistence: Patrick Kane a Henrik Borgström.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 10. DeBrincat (P. Kane, Borgström) – 14. M. Tkachuk (J. Gaudreau, Hanifin), 30. E. Lindholm (Monahan, J. Gaudreau), 38. T. Lewis (Coleman, R. Andersson), 59. Kylington (Lucic), 59. J. Gaudreau (M. Tkachuk, Backlund)


    Chicago Blackhawks: Söderblom (M.-A. Fleury) – S. Jones, de Haan, C. Murphy, C. Jones, E. Gustafsson, McCabe – P. Kane (A), Borgström, DeBrincat (A) – D. Strome, J. Toews (C), Hagel – Kurashev, Dach, D. Kubalík – Jo. Slavin, Gabriel, Khaira.
    Tréner: Derek King

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – T. Pitlick, Backlund (A), Coleman – Mangiapane, D. Dubé, Lucic – T. Lewis, Monahan (A), B. Richardson.
    Tréner: Darryl Sutter

    Rozhodca: Pollock, Rooney – O'Quinn, Murchison

    Diváci: 17 454