Florida – Tampa Bay 9:3 (kon.) | Columbus – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.) | Seattle – Calgary 4:6 (kon.) | LA Kings – Vancouver 2:1 (2:1 po s.n.)
San Jose – Philadelphia 3:2 (po pr.) | NJ Devils – Edmonton 6:5 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
koniec po predl.
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
cz Piatok 31.12.2021, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:29 Tomáš HERTL - 3:2
     
    64:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jednatřicet vteřin před koncem prodloužení je rozhodnuto. Erik Karlsson dobře našel přihrávkou TOMÁŠE HERTLA, který byl těsně před Sandströmem a vystřelil. Puk se nejprve odrazil od nohy hostujícího hráče, ale následnou dorážku už neměl hostující brankář šanci chytit – 3:2. Asistence: Erik Karlsson.
    55:57 Joel FARABEE - 2:2
     
    55:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A to se povedlo. Je vyrovnáno a začíná se opět od začátku. JOEL FARABEE převzal na levé straně puk a poté se opřel do střely na kruhu a ta se zastavila až za zády Jamese Reimera – 2:2. Hosté jsou tak zpátky ve hře o body. Asistence: Oskar Lindblom a Keith Yandle.
    27:20 Brent BURNS - 2:1
     
    27:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesně o dvě minuty později, už v plném počtu otáčejí skóre zápasu na svou stranu Žraloci a jdou poprvé do vedení. Tomáš Hertl našel přihrávkou BRENTA BURNSE, jenž si našel dobrou střeleckou pozici a po ní vymetl pavučiny v hostující síti – 2:1. Asistence: Tomáš Hertl a Jacob Middleton.
    25:20 Logan COUTURE - 1:1
     
    25:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté mohli navýšit svůj náskok, když dostali přesilovou hru. Ale hned v jejím úvodu paradoxně v oslabení skórují domácí a je vyrovnáno! LOGAN COUTURE se protáhl do útočného pásma a poté svižnou střelou zápěstím překonal hostujícího brankáře mezi jeho betony – 1:1. Asistence: Andrew Cogliano a Jacob Middleton.
    15:23 Morgan FROST - 0:1
     
    15:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A hned z toho udeřili hosté. Po krásně sehrané kombinaci dostal na levou stranu přesnou přihrávku MORGAN FROST, jenž střelou z první trefil odkryté místo v domácí brance. Puk prošel nad nataženou rukou Jamese Reimera, který se v pádu snažil zabránit gólu, ale marně – 0:1. Asistence: Travis Konecny a Oskar Lindblom.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 26. Couture (Cogliano, J. Middleton), 28. B. Burns (Hertl, J. Middleton), 65. Hertl (E. Karlsson) – 16. Frost (Konecny, Lindblom), 56. Farabee (Lindblom, Yandle)


    San Jose Sharks: J. Reimer (Sawchenko) – B. Burns, J. Middleton, E. Karlsson (A), R. Šimek, M.-É. Vlasic, Meloche – Barabanov, Couture (C), T. Meier – Nieto, Hertl (A), Gregor – Bonino, Cogliano, Viel – Pederson, Gadjovich, Dahlén.
    Tréner: Bob Boughner

    Philadelphia Flyers: Sandström (M. Jones) – Braun, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Yandle, Seeler – Konecny, K. Hayes (A), Farabee – Atkinson, Giroux (C), Lindblom – Frost, J. van Riemsdyk, MacEwen – P. Brown, Willman, J. Cates.
    Tréner: Mike Yeo

    Rozhodca: Walsh, Blandina – Suchánek, Barton

    Diváci: 12540