Fínsko – Česko 3:0 (kon.)
koniec
Fínsko
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Česko
cz Piatok 17.12.2021, 17:00 • Vierumäki 2 • Reprezentace žien U18
Partner:
    57:06 Oona HAVANAOVÁ - 3:0
     
    57:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita a čepice mohou létat na led. Čistý hattrick nyní dokonala střelou z pravého kruhu OONA HAVANAOVÁ, která je jedinou střelkyní dnešního zápasu – 3:0. Asistence: Adalmiina Makkonenová a Sanni Vanhanenová.
    35:50 Oona HAVANAOVÁ - 2:0
     
    35:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Finky sice nevyužily, ale využily tu klasickou. OONA HAVANAOVÁ se napřáhla na pravé straně a zakončila přesně k protější tyči. Hesová tak podruhé loví puk ze své sítě – 2:0. Asistence: Ada Eronenová a Sanni Vanhanenová.
    31:39 Oona HAVANAOVÁ - 1:0
     
    31:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ve dvaatřicáté minutě se už skóre mění, a sice na finské straně. Po souhře před českou brankou střílela od modré čáry Makkonenová a její pokus pak před Hesovou dobře tečovala OONA HAVANAOVÁ, jenž dostala puk za záda Hesové – 1:0. Asistence: Adalmiina Makkonenová a Tuuli Tallinenová.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 32. Havanaová (Makkonenová, Tallinenová), 36. Havanaová (Eronenová, Vanhanenová), 58. Havanaová (Makkonenová, Vanhanenová)


    Fínsko: Kyrkköová (Tarkiainenová) – Eronenová, Varjonenová, Tallinenová, Makkonenová, Krooková, Mustonenová, Korpelaová – Kitulaová, Vanhanenová, Keränenová – Schalinová, Havanaová (A), Antti-Roiková (C) – Kokoraová, Kuoppalaová (A), Lehmusová – Vihervuoriová, Virtanenová, Kariová
    Tréner: Mira Kuismaová

    Česko: Hesová (Prouzová) – Veverková, Hotová, Hračová, Trnková (A), Pavlasová, Narovcová, Vaníčková, Mašková – Šapovalivová, Bartáková (A), Gruntová (C) – Juříčková, Pištěková, Plosová – Mazancová, Dubová, Malicka – Příhodová, Brichová, Matějová
    Tréner: Dušan Andrašovský

    Rozhodca: Sainiová, Kauhanenová – Oksanenová, Anttilaová