Venezia – Ternana 3:1 (kon.) | Udinese – Crotone 4:0 (kon.) | CFC Janov – Salernitana 1:0 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
4:0 (3:0)
FC Crotone
cz Utorok 14.12.2021, 18:00 • Dacia Arena, Udine • Taliansky pohár • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek tohoto večera a u dalšího textového přenosu zase někdy na počtenou. (19:53:03)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 4:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:8.
     
    Známe další tým, který postoupil do osmifinále italského poháru. Domácí Udinese přehrálo Crotone rozdílem třídy a připsalo si vítězství 4:0. Tři ze čtyř branek padly už v prvním poločase, takže druhé dějství se už jenom dohrávalo. Za muže zápasu bychom mohli označit domácího Pussetta, který se v tomto utkání trefil hned dvakrát. Udinese tedy postoupilo a v dalším kole pojede do hlavního města, kde se utká s místním Laziem.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Rozběhla se nám poslední minuta základní hrací doby tohoto zápasu. Domácí brankář si připsal další úspěšný zákrok a vypadá to, že si dnes z tohoto utkání odnese čisté konto.
     
    89
    Skvělé napadání hostující rozehrávky. Hráči Udine slaví zisk míče a můžou se pokusit o pátý gólový zářez v zápase.
     
    88
    Domácí tým měl k dispozici rohový kop, který ale nebyl využit jako například jeden z nich v prvním poločase. Crotone se dokázalo ubránit.
     
    87
    Hostující brankář si ve druhém poločase připsal další skvělý zákrok. Střelu z kopačky Forestieriho vyrazil na tyč.
     
    86
    Na druhé straně se k míči probíjel Molina. Jeho snaha byla tak velká, že se nakonec domácí útočník dopustil nedovoleného zákroku.
     
    85
    Když nevíš co s míčem, tak vystřel. Na tohle fotbalové heslo si zřejmě vzpomněl hostující Rojas, který svou střelou vystrašil domácího brankáře. Ten furt ale drží čisté konto.
     
    84
    Hráči Crotone byli po delší době na útočné polovině, ale tam nic závratného nepředvedli. Nakonec se museli spokojit s rozehrávkou ke svým obráncům.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Marvin Zeegelaar (Udinese Calcio).
     
    82
    Náběh Nestorovskiho zaváněl potencionálním ofsajdem, ale praporek zůstal dole, a tak domácí můžou obléhat pokutové území svého soupeře.
     
    81
    Druhý poločas sice není v nějakém závratném tempu, ale čas tak rychle utíká, že jsme se dostali do poslední desetiminutovky zápasu.
     
    80
    Zeegelaar si ukousnul příliš velké sousto, protože si to namířil do tří obránců. Ti ho samozřejmě do vápna nepustili a míč odkopli do bezpečí.
     
    79
    Udinese napadá dokonce v pěti lidech. Jejich napadání je tak úspěšné, že se míč dostal až k brankáři, který ho odkopnul na útočnou polovinu.
     
    78
    Crotone se přece jenom snaží o čestný úspěch, ale k tomu má daleko. Domácí obrana skvěle čte jejich nápady a ty vzápětí odvrací do bezpečí.
     
    77
    Už to mohlo být o pět branek, ale domácí Nestorovski trefil z otočky pouze pravou tyč hostující branky.
     
    75
    Máme před sebou posledních patnáct minut tohoto utkání. Zápas je ale ještě přerušen kvůli dalšímu ošetření na straně hostujícího týmu.

    Radim Polák

    Góly: 20. Pussetto, 28. Maio, 41. Success (pen.), 62. Pussetto

    Karty:   36. Jajalo (UDI), 83. Zeegelaar (UDI)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 4:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:8.
    Udinese Calcio: Padelli – Pérez, De Maio, Samir (C) (58. Forestieri) – Soppy, Makengo (46. Molina), Jajalo (65. Arslan), Samardžič, Zeegelaar – Pussetto (65. Nestorovski), Success
    Náhradníci: Carnelos, Silvestri – Arslan, Becao, Beto, Deulofeu, Forestieri, Molina, Nestorovski, Nuytinck, Udogre, Walace

    Tréner: Gabriele Cioffi

    FC Crotone: Saro – Mogos (C) (62. Giannotti), Nedelcearu (46. Paz), Cuomo – Schiro, Zanellato (46. Vulić), Donsah, Sala (74. Visentin) – Rojas, Borello – Marić (46. Kargbo)
    Náhradníci: Contini, Festa – Canestrelli, D'Aprile, Estevez, Giannotti, Kargbo, Oddei, Paz, Tutyškinas, Visentin, Vulić

    Tréner: Francesco Modesto

    Rozhodca: Matteo Gualtieri