Nové Zámky – Prešov 2:3 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 0:3 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.)
Nitra – HC Slovan 0:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Poprad 2:1 (kon.) | Michalovce – Zvolen 0:2 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 12.12.2021, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    27:10
    Trenčín dal gól!
    Trenčín sa výborne bránil a z rýchleho protiútoku pridáva tretí gól! Bezúch sa v situácii jeden na jedného natlačil aj pred bránku, ale rozhodol sa nezakončovať. Radšej prihral RADOSLAVOVI TYBOROVI, ktorý už iba hladko strieľal do úplne prázdnej bránky. Asistencie: Juraj Bezúch, Marek Valach.
     
    23:20
    Trenčín dal gól!
    Nedáš – dostaneš. Presne toto teraz platí aj v prípade Banskej Bystrice. Od modrej čiary prudko vystrelil Martin Chovan a jeho pokus nechytateľne tečoval SAMUEL HONZEK. Asistencie: Martin Chovan, Jozef Švec.
     
    02:18
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa kurióznym spôsobom ujímajú vedenia. Domáca defenzíva fatálne chybovala pred vlastnou bránkou, kde Banskobystričanom nevyšla rozohrávka a puk si nešťastne poslali do vlastnej bránky. Gól si pripisuje hosťujúci ADAM STRÁNSKÝ. Bez asistencií.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 3. Stránský, 24. Honzek (Chovan, Švec), 28. Tybor (Bezúch, Valach)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Belányi (Gajan) – Breton, Kostromitin, Cardwell, Žiak, Španko, Boldižár, Melcher, Lopejský – Fossier, Berger, Ščerbak – Galbavý, Bubela, Šoltés – Výhonský, Tamáši, Kabáč – Vašaš, Gabor, Rákoš
    Tréner: Ivan Droppa

    HK DUKLA Trenčín: Valent (Bowns) – Ma. Chovan, Kudla, Starosta, Crinon, Lemcke, Nemčík, E. Švec, Krajčovič – Berisha, Mikyska, Honzek – Tybor, Valach, Bezúch – Stránský, Paukovček, Rehuš – Beták, J. Švec, Hudec
    Tréner: Tero Lehterä

    Rozhodca: D. Konc st., Müllner – Kacej, M. Orolin