Lipt. Mikuláš – Michalovce 2:4 (kon.) | Trenčín – Spišská N. Ves 5:4 (po pr.) | Nové Zámky – Košice 0:0 (odl.)
Prešov – Nitra 0:0 (odl.) | HC Slovan – B. Bystrica 7:4 (kon.) | Poprad – Zvolen 6:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
6:5 (2:1, 2:3, 2:1)
HKM Zvolen
Utorok 23.11.2021, 19:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Poprad dal gól!
    Minútu a 22 sekúnd pred koncom tretej tretiny je Poprad znovu vo vedení. Veľmi podobná situácia ako pri predošlom góle, MIKE DALHUISEN dostal puk na modrú čiaru a skrytou strelou švihom prekonal zvolenského gólmana.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    54:29
    Poprad dal gól!
    Poprad prichádza s vyrovnávajúcim gólom. Skokan udržal puk na hokejke, prešiel k pravému kruhu a krížnou prihrávkou našiel MIKEA DALHUISENA, ktorý dobre mierenou strelou švihom prekonal Rahma.
    Asistencie: Dávid Skokan, Patrik Svitana.
     
    44:13
    Zvolen dal gól!
    Po ubránenom zvolenskom oslabení prichádza vedúci gól hostí. Nahodený puk na bránku nemal Čiliak pod kontrolou, čo využil MAROŠ JEDLIČKA, ktorý sa najlepšie zorientoval v situácii a pretlačil to za chrbát popradského brankára.
    Asistencia: Oldrich Kotvan.
     
    39:12
    Zvolen dal gól!
    Dlho sa domáci z vedúceho gólu neradovali. Puk dostal na modrú čiaru JEREMY ROY, ktorý prišiel bližšie ku kruhu, napriahol a tvrdou bombou prestrelil Čiliaka.
    Asistencie: Peter Zuzin, Maroš Jedlička.
     
    38:52
    Poprad dal gól!
    Poprad dáva v oslabení vedúci gól. Kriegerovi vypichol puk na ľavom kruhu ešte v obrannom pásme Popradu Arniel, ktorý vyrazil so spoluhráčom do prečíslenia dvoch proti jednému. Naservíroval puk medzi kruhy DÁVIDOVI BONDROVI a ten spomedzi kruhov trafil výborne.
    Asistencia: Jamie Arniel.
     
    34:03
    Poprad dal gól!
    Kamzíci rýchlo odpovedajú na vedúci gól Zvolena. Mešár dostal za ľavý kruh prihrávku, počkal si na pohyb spoluhráča, nastrelil to prízemne o žŕdku, od ktorej sa puk odrazil k hokejke PETRA ŠIŠOVSKÉHO a ten zblízka zasunul odrazený puk do brány.
    Asistencie: Filip Mešár, River Rymsha.
     
    33:17
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva presilovku a otáča skóre zápasu. Roy vrátil puk na ľavý kruh PETEROVI KRIEGEROVI, ktorý premiešal, pripravil sa na strelu a parádnou prudkou strelou švihom do horného rohu nedal šancu Čiliakovi na zákrok.
    Asistencie: Jérémy Roy, Ville Leskinen.
     
    29:53
    Zvolen dal gól!
    Zvolen vyrovnáva približne v polovici riadnej hracej doby stav zápasu. Mierne pochybil Mešár na útočnej modrej, ktorému uchmatol puk PATRIK MARCINEK, prekorčuľoval až k pravému kruhu v útočnom pásme a strelou ponad Čiliakovu vyrážačku rozvlnil sieť.
    Asistencie: Ján Chlepčok, Branislav Kubka.
     
    17:09
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru a dostávajú sa v zápase do vedenia. Domáci chceli zahrať nacvičený signál, Svitana posúval puk na úroveň bránkovej čiary DÁVIDOVI SKOKANOVI, ktorý to chcel dávať z otočky bekhendom popred bránku, kde si však ľahol hosťujúci Kubka a zrazil si puk nechtiac do bránky.
    Asistencie: Patrik Svitana, Daniel Brejčák.
     
    06:34
    Poprad dal gól!
    Poprad vyrovnáva. Ully sa zmocnil odrazeného puku, nahadzoval pred bránku, kde sa od korčule odrazil puk na hokejku JAMIEHO ARNIELA a ten chladnokrvne zakončil ponad Rahmovu lapačku.
    Asistencie: Cole Ully, Dávid Bondra.
     
    01:50
    Zvolen dal gól!
    Hoci začiatok presilovky nebol dobrý, Zvolen ju napokon s prehľadom využíva a dostáva sa v zápase do vedenia. Brániaca štvorica kamzíkov úplne zabudla na VILLEHO LESKINENA, ktorý ostal nechránený pred bránkou, Krieger mu poslal prihrávku a Leskinen s prehľadom trafil odkrytú časť brány.
    Asistencie: Peter Krieger, Nick Saracino.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 7. Arniel (Ully, Bondra), 18. Skokan (Svitana, Brejčák), 35. Šišovský (F. Mešár, Rymsha), 39. Bondra (Arniel), 55. Dalhuisen (Skokan, Svitana), 59. Dalhuisen (Svitana) – 2. Leskinen (Krieger, Saracino), 30. Marcinek (Chlepčok, Kubka), 34. Krieger (Roy, Leskinen), 40. Roy (Zuzin, Jedlička), 45. Jedlička (Kotvan)


    HK Poprad: Čiliak (Valluš) – Drgoň, Brejčák, Dalhuisen, Rymsha, Ulrych, M. Mešár, Demo – Ully, Arniel, Bondra – Svitana, Skokan, Livingston – Handlovský, F. Mešár, Šišovský – Jevoš, Bjalončík, Kundrik – Dzivjak
    Tréner: Corey Neilson

    HKM Zvolen: Rahm (Halama) – Kotvan, Hain, Diakov, Roy, Hraško, Kubka, Barcík – Zuzin, J. Mikúš, Stupka – Leskinen, Krieger, Puliš – Jedlička, Saracino, Török – Csányi, Marcinek, Chlepčok – Gubančok
    Tréner: Peter Oremus

    Rozhodca: Korba, D. Konc st. – Vyšný, Jurčiak